KIDS | MICRO STEP.

KIDS | MICRO STEP.

MICRO STEP!

De feestdagen komen er weer aan en ik heb een leuke cadeau tip voor jullie! Een Microstep. Voor Ivy haar 3e verjaardag hadden we al eens gekeken of een step een leuk cadeautje was maar omdat je soms niet meer weet wat wel of niet goed is, besloten we het nog even niet te doen. Je hebt ”goedkope” kleurrijke frozen versies voor nog geen  €30,- maar als ik dan luister naar de ervaringen van andere hoor ik toch vaak terug komen dat deze stepjes leuk zijn, alleen voor heel kort. De wielen zijn blijkbaar niet zo sterk en slijten snel.

Hoe leuk is het om een super toffe step te mogen uittesten. Helaas ik zelf niet, want mijn dochter was de gelukkige die een Micro Step mocht gaan uittesten. De kleur keuze zal jullie vast niet verbazen, wij gingen voor de knal roze versie, want met een meisje en een moeder die roze toch echt een fantaaaaaastische kleur vinden moest dit hem natuurlijk wel worden. Er hangen ook nog leuke sliertjes aan. Dit is een losse optie die je er bij kunt kiezen. En geloof me, meisje-meisjes vinden dit te gek!

De maat.

Je hebt verschillende stepjes en ik zal je eerlijk vertellen ik heb hoofdpijn gekregen van het “kiezen we de mini micro step (2 tot 6 jaar ) of de maxi micro step” (5-12 jaar) veel ervaringen bij andere gevraagd en toen ik uiteindelijk de beslissing nam om voor de grote versie te gaan .. kreeg ik van Micro step zelf te horen dat de mini toch echt beter zou zijn voor haar. Dus daar luisteren we dan maar braaf naar en ze hebben gelijk, dit is prima! Ivy is 1 meter en 15.5 kilo. De maxi stepjes zijn goed vanaf 18 kilo maar zijn als ik het goed heb begrepen vrij lastig te sturen als ze nog niet zo zwaar zijn.

De micro step mini is een fijne step voor kindjes vanaf 2 jaar. Met soft wieltjes! De wielen rollen makkelijk over de buiten tegels heen en dat is fijn.  De step is in hoogte verstelbaar en de hand vaten horen ongeveer op de navel hoogte te zitten. Ivy heeft hem iets hoger zitten want anders gaat ze heel erg naar voren leunen. Maar dat moet iedereen natuurlijk zelf bekijken.

Voor welke kleur zou jij gaan?

Afbeeldingsresultaat voor micro step kleuren

 

Mini Micro step Deluxe rozeMini Micro step Deluxe roze

MINI MICRO STEP DELUXE ROZE

De Mini Micro deLuxe lijn onderscheidt zich door het in hoogte verstelbare stuur en de geanodiseerde stuurstang in de kleur van het deck. Verkrijgbaar in 8 spetterende kleurencombinaties! De Mini Micro step is de kwaliteits- step voor jong kinderen – er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde ‘lean-and-steer’ ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen. De step stuurt hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Het voelt voor kinderen als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft. Door zijn lage gewicht (1,5 kg)is hij makkelijk te dragen. De streeploze wielen maken de step ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Winnaar van vele internationale prijzen.

Foto en tekst via de website van Microstep.

 

 

Tijd om de step uit te gaan testen.

In huis had Ivy al een aantal rondjes gestept maar nu gingen we naar buiten.

Papa is even aan het uitleggen waar ze haar voetje het best kan neerzetten.


Wat denken jullie, is ze blij?

Daar gaan we! Het is even oefenen maar als ze het door hebben gaan ze goed voorruit.

Concentratie..


Steppen is best vermoeiend, en als we dan terug naar huis gaan dan doen we dat natuurlijk op papa zijn nek haha!

 

Ik hoop dat jullie iets aan deze blog hebben mochten jullie op zoek zijn naar een leuke step of een leuk cadeautje voor de December maanden!