CONTACT

Leuk dat je op mijn website hebt rond gekeken!

Blogs:

Ben je na het zien en lezen van mijn berichten geïnteresseerd in een blog waarin wij samen een win actie kunnen opzetten, een product review of iets anders leuks kunnen bedenken voor op mijn website dan vind ik dat natuurlijk hartstikke leuk. Ik vind het wel belangrijk dat dit bericht moet passen op mijn website! Bij twijfel, gewoon even mailen.

Neem voor alle vragen over blogs, persberichten of win acties gerust contact met mij op via onderstaand formulier. Ik probeer alle mailtjes binnen 24 uur te beantwoorden.

Inspiratie:

Op mijn site schrijf ik over interieur maar deel ik ook woon inspiratie waar ik voorbeeld foto’s voor gebruik. Ik krijg regelmatig mailtjes, telefoontjes of reacties onder mijn bericht waar bezoekers deze artikelen kunnen bekijken. Ik heb geen webshop en verkoop dus op dit moment niks wat er op mijn site te vinden is.
Natuurlijk deel ik ook veel foto’s van mijn eigen huis, heb je een vraag waar ik iets gekocht heb, dan kan je mij altijd een mailtje sturen

Bronvermelding:

Omdat ik veel inspiratie berichten maak probeer ik altijd de oorspronkelijke bron terug te vinden. Deze staat dan ook onder aan het bericht vermeld. Kom jij er nou achter dat ik jou foto heb gebruikt en heb ik niet de juiste bron vermeld. Stuur mij dan alsjeblieft een mailtje, dan pas ik dit natuurlijk direct aan.

Veel liefs Anouk.

Voor alle overige vragen of wanneer je gewoon een mailtje naar mij wil sturen, graag onderstaand formulier invullen!