HAPPY NEW DAY! | EEN NIEUWE WEBSITE.

fotoshoot

Welkom! Of misschien Welkom Terug!

Een nieuwe site, met een nieuwe naam.

Ongeveer 2 jaar geleden begon ik mijn ‘interieur-blog’ omdat ik toen net klaar was met school. Weinig werkervaring en op zoek naar een baan.. Tsja dat was echt lastig. Ik wilde graag bezig blijven in de interieurbranche en was thuis vaak op zoek naar leuke inspiratie voor in huis. Ik las veel bladen en bracht uren door op internet.

Ik verzamelde mijn plaatjes die ik vond op internet en maakte hier een artikel van. Ik had werkelijk nog geen idee waar ik mee bezig was, het was vooral voor de fun. Ik kende de naam ‘Bloggen’ wel maar keek zelf ook weinig naar andere blogs.

Tijdens het schrijven van deze berichten begon mijn site te groeien en kreeg ik steeds meer volgers. Een tijdje daarna heb ik zelfs een webshop geopend. Hier ben ik inmiddels weer mee gestopt, het kost veel tijd en is erg lastig met bedrijven zoals de Action. (Ik ben gek op de Action hoor, maar de prijzen die ze daar hebben.. daar kan je niet eens voor inkopen.)

Ook werden mijn blogpost steeds uitgebreider en leerde ik steeds meer hoe ik dingen moest gaan schrijven.
Ik kreeg zelfs na een tijdje verzoeken van bedrijven. Winacties, reviews of pers uitnodigingen, een hele nieuwe wereld die ik helemaal niet kende maar o zo leuk!

Verder ben ik gaan bloggen voor een andere grote woonsite en werd ik steeds actiever en schreef ik soms dagelijks nieuwe berichten.
Maar naast een full-time baan was dit soms best wel heel erg veel en begon ik te minderen. Afgelopen januari ben ik samen gaan wonen met mijn vriend en door tijdgebrek bleef mijn site op een laag pitje staan. Langzamerhand pakte ik alles weer op tot ik elke avond in slaap viel.. Ik was zo moe, dat kwam omdat ik zwanger was en mede daar door had ik veel minder tijd om mijn site bij te houden.

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof en kriebelt het onwijs om mijn site weer te gaan updaten. Maar naast alle interieurblogs wilde ik meer. Ik wilde ook allemaal leuke kinderinspiratie delen die ik op internet vond. Leuke dingetjes om te hebben tijdens of voor na je zwangerschap.

Ook Fashion is iets wat mij onwijs aanspreekt. Ik ben een echte shopaholic en zie soms zulke leuke dingen voorbij komen.
En dat is de reden waarom ik ‘opnieuw’ ga beginnen. Een deel van mijn berichten zal ik overnemen naar deze site maar eigenlijk wil ik vooral een nieuwe aanpak.

Er blijven nog steeds veel interieur berichten online komen!

Schrijven over dingen die mij echt aanspreken en vooral iets professioneler. Een persoonlijke touch met meer artikelen waar ik zelf ook foto’s voor heb gemaakt.
Netjes bronnen vermelden was iets wat ik in het begin van mijn blog niet deed, omdat alles voor mij nieuw was, en ik hier niet bekend mee was.
Dit wil ik dus anders aanpakken. Een frisse nieuwe site, een nieuw uiterlijk, nieuwe onderwerpen. En dat alles bij elkaar zorgt er voor dat ik er onwijs veel nieuwe energie van krijg.

Enjoy reading!

Liefs Anouk