FASHION | EEN HIPPE RUGTAS.

Een hippe rugtas.

Rug tassen worden vaak een beetje als saai gezien, maar sommige ontwerpen zijn echt helemaal niet saai! En de rugtas is helemaal hip!


Ik mocht van Gaston Luga een mooie tas uitzoeken. En ik koos voor een witte versie.

Ik fotografeer heel veel en een tas die aan mijn arm hangt met foto’s maken vind ik altijd onwijs onhandig. Nu kan ik de tas op mijn rug doen, m’n foto spullen er in kwijt en er ook nog is stylisch uit te zien.

Natuurlijk is deze tas niet alleen voor het fotograferen handig, maar bedenk je maar is hoe je aan het sjouwen bent, met al die spullen van je kindje die je ook nog is moet tillen. Een rugtas is in deze gevallen zeker weten makkelijker.

De tassen van Gaston Luga zijn van Zweeds design en gemaakt van vegan kunstleer. En dat zullen veel mensen een flink plus punt vinden!

Vanaf 2 juni krijg je er ook een leuke paspoort houder bij.

Hier onder een aantal foto’s van de tas die ik heb uitgezocht, ben jij nou niet zo gek op wit? Er zijn genoeg andere keuzes! En ik weet zeker dat jullie het leuk vinden.


De tassen kan je bestellen met gratis verzenden en als het niet goed bevalt, dan kan de tas gratis retour. Dat vind ik altijd een plus punt van webshops.

Mijn mini wilde ook graag mee op de foto! Haha.

Hij past ook nog is perfect in ons interieur!

Ben jij nou fan, net als ik, dan kan je met de code AD15 een van de tassen bestellen met 15% korting krijgen.