FASHION | EEN HOUTEN HORLOGE.

Een houten horloge.

 

Ben jij op toevallig op zoek naar een nieuw horloge? En wil je eens wat anders dan anders? Misschien zijn deze houten horloges met persoonlijke, gegraveerde tekst dan wel iets leuks voor jou?

Vorige week deed ik mijn bestelling op de webshop creativeuseoftechnology.com… ze verkopen hier verschillende accessoires waaronder een houten horloge. Omdat ik hout een mooi product vind was ik hier erg nieuwsgierig naar. De horloges op deze website zijn gemaakt van Bamboe of Sandal hout en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren hout.

Hout is een natuurlijk product en daarom krijgen deze horloges ook een natuurlijke uitstraling. De klokjes zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De horloges kunnen gebruikt worden voor mannen en vrouwen. Dus misschien ben jij nog wel op zoek naar een leuk vaderdags cadeautje! Dan is een houten horloge misschien wel iets om te geven. Om er een echte persoonlijke touch aan te geven kun je er voor kiezen de achterkant te graveren. Zo kun je een persoonlijke boodschap achterlaten welke iemand altijd dicht bij zich draagt.

Alle horloges zijn uniek en kunnen daardoor iets verschillen van de kleur van de website.

Ik heb gekozen voor een houten horloge met een wit klokje. Hier onder heb ik een aantal foto’s van het product gemaakt.

 

 

________________________________________________________________________

| UPDATE | WIN ACTIE! | WIN EEN HOUTEN HORLOGE NAAR KEUZE |

Hoe leuk is een houten horloge? Ik mag aan een van mijn volgers een horloge naar keuze weggeven. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en je kunt zelf een tekst kiezen die je kan laten graveren op de achterkant. (Swipe in deze foto voor meer foto’s)

Wat moet je doen?

–        Volg @anoukdekker en @creativeuseoftechnology

–        Vertel in de reactie hier onder welk horloge jou favoriet is en welke tekst jij zou laten graveren.

–        Tot slot tag 2 vrienden die dit ook leuk zouden vinden.

Voor een extra win kans mag je deze foto delen. Vergeet mij dan niet te taggen dan kan ik zien dat je mee doet voor de extra winkans.

Deze winactie loopt van 1 juli tot 3 juli. dinsdag 4 juli maak ik de winnaar bekend!

Veel succes!

 

________________________________________________________________________

 

 

 

Het horloge kwam binnen in een mooi doosje, ik hou er van als iets mooi verpakt is, voelt dan net of ik jarig ben! Haha.

De kleur is echt precies zoals ze op deze foto zichtbaar zijn.

De tekst die ik heb laten graveren is; Make time for yourself. Omdat het product een horloge is vond ik het leuk om er iets leuks met tijd in te verwerken, en eerlijk is eerlijk.. met een kleintje in huis heb je weinig tijd voor jezelf.

How to style it.

Een horloge is een mooie accessoire die gezien mag worden. Zoals ik in huis hout een mooi product vind bij de kleur wit heb ik dat bij mijn kleding ook gedaan. Doordat de kleding zwart wit is valt het horloge gelijk goed op. Hier onder een paar foto’s hoe ik het vandaag heb gecombineerd.

 

   


En ’s avonds mag het horloge weer af en wordt hij in een mooi schaaltje bewaard.

Alle foto’s in dit bericht zijn gemaakt door mij. Overnemen zonder toestemming is niet toegestaan.