FASHION | HAPPY NEW SHOES.

HAPPY NEW SHOES.

Als er iets is waar wij vrouwen (de meeste dan) heel blij van worden zijn het onder andere nieuwe schoenen.
In samenwerking met de webshop Footway mocht ik voor Ivy en voor mij een paar nieuwe schoenen uitzoeken.

Een paar nieuwe schoenen voor Ivy kwam dan ook erg goed uit omdat wij er vorige week achter kwamen dat haar voetjes weer flink gegroeid waren. En voor mij, ach je kan er nooit genoeg hebben toch?

Voor mezelf koos ik voor hele toffe vans. Vans zijn een van mijn favoriete sneakers. Ik koos voor deze beige/grijze kleur met een toffe print/structuur op de schoenen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik Vans altijd eventjes moet inlopen voor ze heerlijk zitten maar daarna kan je er ook dagen op rond wandelen.

Kijk hier onder voor een aantal foto’s van mijn nieuwe schoenen.

 

En toen was mijn kind aan de beurt.

Want als er iets is wat ik net zo leuk vind, of misschien soms wel leuker… dan is het shoppen voor mijn kleine meisje.

All stars zijn denk ik voor iedereen heel erg bekend. Vorige zomer gingen wij voor de lage witte versie en dit jaar kies ik voor de hoge versie.
Ik heb het idee dat all stars altijd een maat groter vallen en koos dus voor een maat kleiner (Misschien is niet iedereen het hier mee eens, maar voor mij en voor ivy is dit wel het geval)

De kleur wit is altijd goed, Ivy draagt veel roze wit grijs of zwart wit en ik kan deze schoenen dus altijd overal bij combineren. Een leuk rokje en hoge sokjes die net boven de sneakers uit steken vind ik altijd heel erg schattig staan.

Hieronder volgen ook een aantal foto’s van haar nieuwe sneakers.

Hoe vinden jullie mijn uitgezochte schoenen?