FASHION & KIDS | MOEDERDAG TIP! | SIERAAD MET DE NAAM/NAMEN VAN JE KINDJES.

FASHION & KIDS | MOEDERDAG TIP! | SIERAAD MET DE NAAM/NAMEN VAN JE KINDJES.

Moederdag tip, een sieraad met de naam/namen van je kind(jes)

Volgende maand (14 mei 2017) is het alweer zo ver.. Moederdag! Een moment waarop je als mama vaak een Moederdag cadeautje van je kids of partner mag krijgen. De kinderen maken vaak een mooie tekening en de papa zorgt voor een klein cadeautje. Maar dat kleine cadeautje is nou precies wat de meeste mannen erg lastig vinden.. Ze moeten iets bedenken, en vaak zijn dit luchtjes, een tas of een foto lijst. Allemaal leuke cadeautjes want het gaat natuurlijk om het gebaar.

Maar, ben jij dit jaar nou van plan om iets speciaals te geven dan heb ik misschien een hele leuke tip voor jullie. Een armband met de naam (namen) van je kind of kinderen. Dit is een persoonlijk cadeautje en de kinderen zijn natuurlijk het belangrijkste bezit van de mama’s. Hoe mooi is het om je kids op die manier altijd bij je te dragen. Ik zelf ben echt gek op sieraden, en dan vooral zilveren sieraden. Een mix van verschillende armbandjes in verschillende diktes. Ik hou altijd alles om, daarom kies ik altijd voor echt zilver. Dan kan ik er ook mee douchen zonder dat ik bang ben dat het lelijk gaat worden.

Een zilveren sieraad met de naam van je kids, dat willen we toch allemaal?

Maar misschien ben jij toevallig zelf op zoek naar een mooie armband voor jezelf of voor je kindje, dan heb ik een hele leuke webshop tip voor je. De webshop Lovy. Twee weken terug week kreeg ik een super mooie armband binnen van deze webshop. Ik koos voor de mama armband met kleine zilveren bolletjes van 4mm dik. Daar liet ik een mooi labeltje met Ivy haar naam erin gegraveerd om het helemaal af te maken. De webshop Lovy maakt ook nog baby sieraden, kinder sieraden en moeder sieraden speciaal voor jou. Alles wordt met de hand gemaakt en dat vind ik heel erg leuk aan deze shop.

Over Lovy.

Als klein meisje wilde Laura graag archeoloog worden, het leek haar geweldig om onontdekte kunst op te graven. Na een jaar kunstgeschiedenis te hebben gestudeerd kwam ze er achter dat dit toch niet helemaal haar ding was. Ze ging een andere studie volgen. Vormgeving & Communicatie. Ze wilde graag gaan schrijven, in combinatie met marketing en PR. Ze heeft voor verschillende bedrijven gewerkt en blogde zelf ook! Naast dit gaf ze ook nog eens marketing advies.

Toen ze moeder werd en haar twee kinderen naar school gingen heeft ze de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden. En op deze manier gaat ze elke dag met heel erg veel plezier naar haar werk toe. Inmiddels heeft ze al meer dan 5000 sieraden voor moeders & kinderen mogen maken. En wauw, dat lijkt me heel erg gaaf!

Laura maakt kindersieraden die een speciale betekenis hebben. Ze wil dat je trots bent op het gene wat je geeft of krijg en draagt. En iets dat ouders voor altijd willen bewaren. Je kunt bij deze webshop zelf kiezen wat je wil en ze zorgt er voor dat jij precies ontvangt zoals jij het zelf in gedachte hebt. Haar doel is om een herinnering te maken. Een sieraad kan jou herinneren aan een mooi moment of naar belangrijke personen in jou leven.

Bekijk hier een leuk filmpje over Lovy.

 

Het armbandje kwam binnen in een mooi doosje.

Hier onder hem ik een aantal foto’s gemaakt met mijn nieuwe armband. Ik koos voor een subtiele dunne armband met een labeltje met Ivy haar naam. Ik ben er ontzettend blij mee.
Ik mix sieraden graag, op de foto’s hier onder laat ik je zien hoe ik ze draag.

Nemen jullie snel een kijkje op de webshop van Lovy?