FASHION | FASHION MUSTHAVES – JUMPSUITS.

FASHION MUSTHAVES – JUMPSUITS.

Een Jumpsuit, of te wel het broekpak, lang of kort en voor veel verschillende gelegenheden te dragen. Al jaren ben ik fan van deze pakken en heb er dan ook een aantal in mijn garderobe. Ga jij zelf voor de beach look of ga je voor de nette avond look met een mooi chique lang pak?

Vorige week zijn wij terug gekomen van een heerlijke vakantie in Rhodos. Ook in mijn koffer zaten twee jumpsuits. Op vakantie heb ik alleen de korte jumpsuits gedragen. Heerlijk voor als je tussen de middag eventjes wat gaat eten. Ik vind het altijd erg makkelijk, het is één kledingstuk maar ziet er wel helemaal af uit.

Toen ik de lange jumpsuits de eerste keer in de winkel zag hangen dacht ik dat het mij nooooit zou passen. Ik ben maar 1.58m… maar de verkoopster verzekerde mij dat ik het echt zou passen. En ja, ze had gelijk. Zo’n lang jumpsuit lijkt gewoon heel groot omdat het eigenlijk twee kledingstukken zijn die aan elkaar zitten, maar toen ik hem aan had viel het dan ook reuze mee.

Voor ons is de vakantie weer voorbij, maar misschien staat er voor jou nog wel een mooi reisje op de planning. Daarom vandaag een blog over een aantal van mijn favoriete jumpsuits van dit moment. De jumpsuits die ik hier onder laat zien zijn allemaal van de webshop Otto.nl er is een groot assortiment jumpsuits verkrijgbaar.  Ik laat jullie hier onder een aantal korte en een aantal lange jumpsuits zien

Ik ben benieuwd of jullie ze net zo leuk als ik vinden. Kijken jullie mee?

Ik begin met een aantal korte jumpsuits.

Jumpsuit kort.

Zig Zag Jumpsuit.
De combinatie zwart wit is al jaren favoriet. Een paar leuke slippertjes er onder en klaar om te gaan!

Jumpsuit met gehaakte inzet achter.
Wauw, deze achterkant maakt dit pak helemaal af.

Strand-/tuinshort.
Een wat stoerder pak, want het tuinpak blijft nog steeds top!

Jumpsuit met riempje.
Door het riempje krijgt het pak een hele andere look.

En dan nu een aantal lange jumpsuits.

Lange jumpsuits  

Jumpsuit met smokinzet.
Comfortabel en chique, ik hou er van!

Jumpsuit met ritsdetail.
Of je er nou een paar leuke slippertjes, hakken of gympjes onder doet. Een jumpsuit kan altijd.

Spijker jumpsuit.
Net als de korte versie is de spijker versie een stoerdere uitvoering. Maak het af met een mooi tasje of een sjaaltje en je bent tip top gestyled.

 

Ben benieuwd wat jullie vinden van deze jumpsuits!