FASHION | OP ZOEK NAAR DE PERFECTE WITTE SNEAKER.

FASHION | OP ZOEK NAAR DE PERFECTE WITTE SNEAKER.

Op zoek naar de perfecte witte sneakers voor 2017.

Naast interieur en kinderkleding ben ik ook gek op shoppen voor mezelf. Ook al is er sinds 1,5 jaar een flinke dip in mijn shopgedrag gekomen.. (Herkenbaar voor alle mama’s die dit lezen?) vind ik het nog steeds heerlijk om online op het internet rond de snuffelen.

Schoenen, tassen, jurkjes, rokjes je kunt er natuurlijk niet genoeg van hebben. Toen ik 1,5 jaar geleden mijn nieuwe site begon heb ik dit deels gedaan omdat ik graag wat meer wilde doen dan schrijven over interieur. Ik wilde graag kinderkleding inspiratie delen maar ook dingen die ik zelf wilde kopen. De afgelopen tijd is dat er niet echt van gekomen omdat ik het veelste druk had met alle interieur onderwerpen. En daarom wil ik daar vandaag wat verandering in brengen.

Ik ben namelijk opzoek naar nieuwe witte sneakers. Want ja, daar heb je er nooit genoeg van. Ze zijn met elke outfit te combineren, dus het is wat mij betreft belangrijk om een paar mooie witte sneakers in de kast te hebben. Die van mij zijn inmiddels al een aantal keer gewassen, dus ik wil graag voor deze zomer nieuwe frisse witte schoenen.

De afgelopen avond heb ik heerlijk rond gebracht op het internet, op zoek naar mijn nieuwe favorieten voor deze zomer. Hier onder laat ik je zien wat mijn nieuwe favorieten zijn, ik ga nog even twijfelen welke het gaan worden. Misschien kan ik jullie helpen wanneer jullie toevallig ook op zoek zijn naar nieuwe witte sneakers.

Kijken jullie mee? ‘Onder dit bericht heb ik de shoplinks toegevoegd inclusief het nr wat voor de naam van de schoenen staan, dan is het makkelijk terug te vinden.’

1 & 2 Witte SPM sneakers. Sandtander Typical sneakers. 
Ik hou van witte snakers en wanneer er een extra printje of ritsje aan toegevoegd is, dan ben ik al bijna om!

 


3. Adidas Orginals Superstar Sneakers laag – white/core black.
Je kunt er bijna niet omheen, half Nederland is in het bezit van deze leuke schoenen. Er ze zijn vverkrijgbaar met verschillende achterkantjes. Zo kun je zelf kiezen welke print of kleur het beste bij jou past.

4. MICHAEL MICHAEL KORS IRVING – Sneakers laag – optic white/vanilla.
Naast tassen heeft Michael Kors ook een leuke collectie aan witte sneakers.

5. NIKE Wmns Air Force 1 Mid ’07 Le.
Deze schoenen vind ik echt geweldig met een super strakke skinny jeans.


6. NIKE Wmns Air Force 1 ’07
En dan dezelfde als hier boven, alleen dan in een lage versie. Ik vind de lage versies altijd iets makkelijker te combineren. Ook wanneer je sneakers onder een jurkje of rokje wil dragen vind ik persoonlijk lage sneakers leuker dan hoge.

7. Puma Model: DIYCV513
Basic, maar toch ook weer heel erg leuk.

8. PUMA Basket Classic Lfs W

9. Converse All Stars.
Ja, die kunnen niet in je kast ontbreken. Ik heb ze inmiddels in heel wat kleurtjes in de kast staan.

10. TOM TAILOR – Sneakers laag – white.
Mooie witte sneakers met een zilveren detail.

11. ZIGN -Sneakers laag – white.
Deze schoenen doen me een beetje denken aan de kinderschoenen van mijn dochter. Geen veters maar klittenband. Gecombineerd zoals met een broek op deze foto, helemaal leuk!

12. ASICS TIGER GEL-LYTE III – Sneakers laag – white.
Deze sneakers tonen iets groffer, maar ze lijken me heerlijk lopen.


13. Adidas VS ADVANTAGE .
Simpel, maar zo makkelijk te combineren.

 

Hier onder een lijst waar je deze schoenen kunt vinden.
1.   omoda.nl
2.  omoda.nl
3.  zalando.nl
4.  zalando.nl
5.  sarenza.nl
6.  sarenza.nl
7.  kidneeds.nl
8.  sarenza.nl
9.  zalando.nl
10. zalando.nl
11. zalando.nl
12. zalando.nl
13. vanharen.nl