INTERIEUR | 10 X EEN WITTE DROOMKEUKEN.

 

Ken je dat gevoel, dromen over dingen die je graag zou willen. Zo kan ik dromen over een grote witte mooie strakke keuken. Elke dag zie ik er plaatjes van voorbij komen, daarom wilde ik deze mooie plaatjes graag met jullie delen. Ook al is koken niet zo mijn ding, een van deze keukens zou zeer gewaardeerd worden bij mij! Een mooie strakke achterwand kast en dan een mooi kookeiland er voor. Ja, ik heb het helemaal in gedachte.. Maarja voor nu nou nog even verder dromen dus.. helaas.

Een openhaard in een keukenblok, hoe gaaf is dat?

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

10 x een witte droomkeuken

Hoe ziet jullie droomkeuken er uit?

 Bronnen: