INTERIEUR | 10x RAAMDECORATIE INSPIRATIE.

De volgende stap in huis, raambekleding. Een keuze die eigenlijk gelijk goed moet zijn want ja een muurtje verven is snel gedaan maar nieuwe raambekleding kost je nog best een hoop geld. Raamdecoratie zorgt er echt voor dat je huis er opeens af uit gaat zien, het is bij ons nu allemaal nog zo open en iedereen kan naar binnen gluren, niet echt fijn. Ook houd raamdecoratie de warmte binnen. Nu het steeds kouder wordt, is het dus hoog tijd voor raam decoratie!

Ik vind heel erg veel mooi, maar mijn voorkeur is al jaren houten jaloezieën. Nu waren we er bijna uit, maar hebben wij uiteindelijk toch voor aluminium jaloezieën gekozen.

Maar waarom? Omdat wij ook een bekleding nodig hebben voor ons tuindeur. Dit is hoog, en dus vrij zwaar om omhoog te trekken met een touwtje. Omdat het hout wat dikker is dan aluminium is de kans dat mijn vriend zijn hoofd stoot als hij door de deur loopt vrij groot. Wanneer het volledig is opgetrokken is het tussen de 35 en 45 cm dik in de hoogte die wij nodig hebben. Bij de andere ramen was het wel mogelijk maar om nou alles hout te doen en een raam aluminium vonden wij ook niet zo mooi.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik hout nog steeds het mooiste vindt hoor, maar wel minder praktisch voor ons. Bij de online webshop inhuisplaza heb ik een aantal proef staaltjes aangevraagd om onze keuze goed te maken.

Inmiddels hebben wij onze bestelling ook geplaatst, zodra het af is zal ik het eind resultaat laten zien met de staaltjes die wij hadden ontvangen.

In dit bericht laat ik ook nog 10x mooie raambekleding zien waar ik blij van wordt!
Mijn favorieten, houten jaloezien, shutters en aluminum jaloezien.

EG Photography

inhuisplaza-2

inhuisplaza-1
EG Photography
inhuisplaza-9
inhuisplaza-8
EG Photography
EG Photography
EG Photography
Bovenstaande foto’s zijn allemaal gemaakt door eg-photography.nl