INTERIEUR | BENIO FOTOSHOOT .

INTERIEUR | BENIO FOTOSHOOT .

Ben jij op zoek naar een mooi Beni Ouarain tapijt of naar een mooi plaid voor op de bank of op het bed, en een bijpassend kussen. Dan ben je bij Benio aan het juiste adres.

Vorige week heb ik de collectie op de foto mogen zetten. En het leek me wel leuk om een aantal foto’s met jullie te delen!

De kleden komen allemaal uit Marokko en zijn echte sfeermakers. Ze zijn allemaal uniek. Ze worden daar met de hand gemaakt.

De tapijten zijn allemaal van wol, en zijn erg mooi van kwaliteit. Ook zijn ze heerlijk zacht.

Oker geel, je kan er dit seizoen niet omheen. Veel kleding zaken verkopen items in deze kleur.. dus je kan in huis niet achter blijven he!

Groen met wit. Hou jij van een rustige uitstraling, dan is deze combinatie waarschijnlijk wel iets voor jou!

Zwart wit, een combinatie die altijd terug blijft komen.

De naturel sfeer, mijn favoriete sfeertje! De beige en witte items geven een mooie rustige sfeer. Een mooi kleed er bij en voila, jou huis krijgt een echte Scandinavische look!

Grijs, wit en roze! Roze blijft wat mij betreft altijd een favo kleurtje!
In combinatie met wit en grijs krijg je de rustige gezellige sfeer.

Nog een paar naturel tinten bij elkaar.
Ook als jij een wit huis hebt, kan een beige kleed erg mooi zijn. Wanneer je verschillende wit en beige tinten combineert krijgt het een warm geheel… ipv. de koude operatie kamer wat sommige vinden van een witte inrichting! 🙂

Kleden met een kleurtje, heb jij lef in huis en wil je graag wat anders dan anders. Kies dan een kleed met een gekleurde stip.

Ik vind alle kleden onwijs mooi, en zeker in combinatie met een paar mooie kussens of plaids.

Thuis heb ik ook een aantal kussens en een plaid voor op de bank! En wie weet ooit wel is een mooi tapijtje voor op de vloer! 🙂

Fijne dag allemaal!