INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ AMBER.

Binnenkijken bij Amber.

Vandaag een nieuwe binnenkijker bij Amber, eigenaresse van de webshop LittleSmall, te volgen via instagram acount instagram.com/littlesmall.nl Binnenkort gaat ze verhuizen en krijgen wij wanneer het af is ook haar nieuwe huisje te zien!

Ik woon inmiddels alweer ruim vijf jaar in een appartement op vijf hoog in Utrecht. In die jaren is er heel wat veranderd in huis! In vogelvlucht: toen ik het appartement net had woonde ik samen met een huisgenootje. Na twee jaar heb ik die “geruild” voor een hele leuke jongen die, weer twee jaar later, mijn man werd. In de tussentijd hebben we ook twee kattenkinderen in huis gehaald. En eind vorig jaar hebben we ons eerste koophuis gekocht! Wij wonen dus nog maar eventjes op dit fijne plekje.

Het leukste aan ons huis vind ik dat het zo licht is. We hebben over de hele breedte van de woning grote ramen met een mooi uitzicht over de stad. Dat ga ik zeker missen! Ik heb nu een knus kantoortje waar ik mijn webshop run. Ik vind het een toffe plek, maar langzamerhand wordt het ook steeds voller. Dan zit ik tussen de stapels dozen en moet ik mij een weg banen langs alle items uit de shop. De grotere ruimte in ons nieuwe huis komt dus als geroepen.

Ik ben blij met hoe ons interieur nu is, al zou ik het ook zo wéér willen veranderen. Maar ik ben dan ook nooit klaar met inrichten. Iets met veranderdrang…! Instagram helpt daar trouwens ook niet bij. Ik blijf geïnspireerd door al die mooie plaatjes en wil het liefst continu alles kopen. Ons nieuwe huis is natuurlijk wél een hele goede reden om nieuwe dingen te kopen (vind ik, mijn man denkt daar uiteraard anders over). Inmiddels heb ik al een hele wishlist (die hij niet kent) en struin ik avonden social media, interieurblogs en woonprogramma’s af. Ik kan niet wachten tot we de sleutel krijgen!

 

Heb jij nou ook zo’n mooi huisje en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!

Shoppen in de stijl van Amber