INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ BIRTE.

INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ BIRTE.

 

Een nieuwe binnenkijker in een heel mooi huis in Ridderkerk. Het huisje van Birte veranderd heel vaak en is te volgen op Instagram onder het account @liefwit, daar heeft zij inmiddels al meer dan 6500 mensen die haar trouw volgen! Vandaag laat ze ons een paar mooie foto’s zien uit haar huisje.

 

Hoi, mijn naam is Birte en ik ben 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Robbin en hond Bobbie sinds februari 2016 in een maisonnette in het centrum van Ridderkerk.

Ons huis is 75m2 en wij wonen hier al bijna een jaar,  in dat jaar is er al best wel weer het een en ander veranderd in huis. Zo is Robbin momenteel bezig om in de logeerkamer (‘man cave’) om de boel weer te veranderen. Ook hebben wij nog een barretje in de keuken maar deze gaat er waarschijnlijk uit omdat wij daar meer opbergruimte willen maken. Tevens staan een trapkast, zonneschermen, een schuifdeur, de loungebank afmaken en een buitenkeuken nog op het lijstje. Genoeg te doen dus!

Een paar maanden geleden hebben wij onze witte muur naar levergrijs geschilderd. Wat een verschil zeg! Door deze nieuwe kleur voelt de woning gelijk een stuk warmer aan. Boven de eettafel willen wij ook nog graag een andere lamp van hout. Omdat alles nu wat warmer wordt bij ons vind ik ons tv meubel eigenlijk niet meer in ons interieur passen. Hier willen wij ook nog graag naar kijken wat wij hier aan kunnen veranderen aangezien deze te modern is ten opzichte van het andere meubilair.

Op onze wish list staat toch wel een stalen deur, maar deze bewaren wij voor een volgende woning. Als wij op dit moment het huis weer opnieuw zou kunnen inrichten zal dit er waarschijnlijk heel anders uit zien. Grappig hoe je smaak dan met je mee verandert en dat je na een jaar al in ziet wat je voor een volgende keer anders zou doen. Ons laminaat in van VT Wonen loft kiezel, echt super mooi laminaat maar ik vind ‘m nu toch net iets te kil overkomen in ons huis. Daarom proberen we het nu ook wat warmer te maken in huis. Met het voorjaar in zicht gaat dit sowieso wat makkelijker aangezien ik veel roze tinten heb waardoor het er al weer heel anders uit ziet.

Ondanks alle veranderingen ben ik heel erg blij met ons huisje en blijf ik lekker veranderen tot het helemaal is zoals wij het willen!


      
Heb jij nou ook zo’n mooi huisje en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!

 

Shoppen in de stijl van Birte.