INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ CONNY

 

Binnenkijken bij Conny.
Vandaag weer een nieuwe binnenkijker bij Conny. Haar Instagram account @stijl.coco staat vol met mooie plaatjes van haar huis. Vandaag laat ze een aantal van haar mooie foto’s zien. Haar huis is sfeervol ingericht.  Een mix van natuurlijke materialen en veel wit.I k hou er van.

Lees hier onder meer over Conny en haar huis.

Hoi allemaal. Eerst wat over mezelf; Ik ben Conny, 26 jaar,  en woon nu bijna 9 jaar samen met mijn vriend Jan,  waarvan we nu 6 jaar in dit huisje wonen. Samen hebben we 2 dochters, Dylana van 8 jaar, en Alyssa, zij is 2 jaar.

Interieur heb ik altijd al leuk gevonden.

Toen ik vroeger thuis woonde was ik er al mee bezig op mijn kamertje.  Het bed was altijd strak opgemaakt, want dat vond ik mooi en netjes staan. Later was dit wel anders hoor, toen was het eerder een rommel haha. Doordat ik interieur zo leuk vind heb ik al heel wat verschillende stijlen en vooral kleuren op de muur gehad haha. Nu is alles gewoon wit. Dat past toch het beste bij mij. Ik vind het licht en rustig staan,  je kan er alles mee combineren. En mocht ik weer iets willen veranderen qua stijl, dat kan dat heel simpel door de accessoires aan te passen. En dan hoef ik niet eerst weer  een hele muur te verven.

Ik ben echt verliefd op de ‘scandiboho’ look. Een mix van scandinavisch en bohemian. Kleurtjes ben ik niet zo weg van, bij een ander vind ik het super mooi staan hoor! En als ik een mooi interieur zie met wat kleur wat perfect is gestyled kan ik ook wel denken: ‘oooooh wil ik ook!’. Maar het past gewoon niet bij mij. Ik kan er niet zoveel mee.  Hier is ons interieur geen week hetzelfde. Ik wissel graag af met de accessoires die ik heb.Ik pimp ook graag spullen zelf dingen op!  Als ik na een aantal weken genoeg heb van een houten dienblad, verf ik hem gewoon wit. Veranderen en spelen met de inrichting is echt een hobby van mij geworden. Ik ben in mijn hoofd altijd bezig met ideeën.

Er zijn zeer zeker dingen die ik best wel (heel graag) anders zou willen in ons huisje. Maar het is een huur woning, en we hopen ooit een huisje te kunnen kopen. Echte grote aanpassingen gaan we hier dus niet doen. Ik pak zo nu en dan de kwast erbij, en ik leuk ons huisje op met verschillende accessoires. En dat vind ik eigenlijk ook best wel heel leuk, van een klein oud keukentje een gezellig keukentje maken. Daar heb je helemaal geen kookeiland voor nodig. Al zou ik die best wel graag willen hoor, daar niet van haha.

 

En dan nu een aantal mooie foto’s.

 

Shoppen in de stijl van Conny.

Heb jij nou ook zo’n mooi huis of een leuke kinderkamer die je graag terug zou willen zien op mijn blog? Stuur me dan een berichtje.