INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ KARIN.

INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ KARIN.

Binnenkijken bij Karin,

Vandaag een nieuwe binnenkijker bij Karin, ze is te volgen via Instagram account @woontopnummer30 Ze vindt het heerlijk om te shoppen in verschillende interieur winkels en showt vandaag haar mooie huis!

Lezen jullie mee?

In mei 2015 kregen we de sleutel van ons huisje. Voor dat we het huis kochten wisten we dat het een projectje was. In mei zijn we gelijk begonnen met klussen en hebben we alles aan ons huis kunnen doen wat niet naar wens was, eind september/begin oktober zijn we samen gaan wonen. Samen met mijn vriend zijn de grote meubels uitgezocht, de rest heb ik later gekocht. Ik was eigenlijk toen ik thuis woonde al heel lang bezig met interieur en deed vaak mijn kamer even veranderen

Nu ik samen woon en steeds in leuke interieur winkels loop koop je elke keer weer wat nieuws,  waardoor mijn interieur vaak veranderd. Zelfs mijn vriend valt dit op. We hebben ons project tuin ondertussen ook gehad en gaan nu bezig met project zolder, waar ik nog niet over uit ben hoe ik het hebben wil.

Wat nu eigenlijk mijn stijl is weet ik niet. Ik vind namelijk alles mooi en koop wat denk dat het in mijn interieur past en anders breng ik het terug. Maar 1 ding weet ik wel, alles moet licht blijven.

Liefs karin

Heb jij nou ook zo’n mooi huisje en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!

Shoppen in de stijl van Karin.