INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ KIM.

INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ KIM.

 

Binnenkijken bij Kim.

Vandaag heb ik een super leuke binnenkijker voor jullie. Mijn oude klasgenootje Kim heeft sinds vorig jaar een eigen huis en heeft haar woning tot in de puntjes gestyled. Ik vroeg haar of ze het leuk vond om de foto’s op mijn blog te laten zien en dit vond ze gelukkig heel erg leuk. Kim heeft ook Instagram. Misschien vinden jullie het leuk om haar te volgen!

______________________________________________________________________________________

Vorig jaar ben ik met mijn vriend samen gaan wonen in een prachtige woning in Amersfoort. Deze twee onder een kap woning is een cadeautje als je net als interieur stylist afgestudeerd bent en graag met je creativiteit aan de slag wilt. Het begint allemaal met de eerste plattegronden die je in handen krijgt. Een ruime woning, hoge plafonds, alles nieuw, strak gestuct en mega veel ruimte! Wat wil je als stylist nog meer?

Meerdere indelingsschetsen verder komt dan toch echt een van de leukste dingen, namelijk het interieur-shoppen. Samen de grootste items gekocht te hebben ben ik, op vriendelijk verzoek van mijn vriend, met mijn beste vriendin de rest van de woonaccessoires gaan inkopen. Een jaar later kom ik nog steeds elke week met leuke items thuis. Tot verbazing van mijn vrienden en familie staat ons huis nog steeds niet propvol. Daarentegen, ik vind dat ons interieur een serene rust uitstraalt. Ik ben gek op hout, het liefst zo licht mogelijk, in combinatie met zachte kleuren. In de basis is vooral veel wit gebruikt met daarnaast verschillende tinten grijs en een tikkeltje zachtroze. Ook Scandinavisch Design is zeker niet te missen in ons interieur! Het is een mix van designstukken en budgetitems.

Tijdens het stylen van onze woning ben ik echter wel tot de conclusie gekomen dat ik een verslaving heb gecreëerd voor planten. Groen groener groenst! Elke ruimte is daarin dan ook niet overgeslagen, zelfs de badkamer is voorzien van een leuke hangplant.

Een groot voordeel aan nieuwbouw vind ik dat je de keuze krijgt om óf zelf je badkamer en keuken in te richten of een standaard pakket te kiezen. Aangezien wij beide ontzettend handige klussers in de familie hebben was deze keuze niet al te moeilijk. Zo heb ik bijvoorbeeld voor in de badkamer het wasmeubel zelf kunnen ontwerpen.  Ook toen we met de keuken begonnen, waar een klein meningsverschilletje ontstond, hebben wij allebei ons eigen element erin toe kunnen voegen. De keuken is nu een combinatie van hout en hoogglans wit.

 

Het woongedeelte

binnenkijken-bij-kim-8

binnenkijken-bij-kim-9

binnenkijken-bij-kim-5

binnenkijken-bij-kim-11
Het eetgedeelte.

binnenkijken-bij-kim-1

binnenkijken-bij-kim-4

binnenkijken-bij-kim-16

Kim is gek op plantjes!

binnenkijken-bij-kim-12

Styling aan een ladder.

binnenkijken-bij-kim-2

De keuken.

binnenkijken-bij-kim-14

binnenkijken-bij-kim-13

binnenkijken-bij-kim-6

binnenkijken-bij-kim-15

binnenkijken-bij-kim-7

De badkamer.

binnenkijken-bij-kim-3

binnenkijken-bij-kim-10

binnenkijken-bij-kim-17

______________________________________________________________________________________

Heb jij nou ook een mooi huis die je graag wil laten zien? Ik zoek voor mijn blog leuke binnenkijkers.
Stuur mij dan gerust een mailtje als je ook wil dat ik jou binnenkijker op mijn blog deel!

 

Shoppen in de stijl van Kim.