INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ KIMBERLEY.

 

Vandaag mogen we binnenkijken bij Kimberley van @Homefreak.nl

Mijn naam is Kimberley Kuiper – Nelis. Ik ben inmiddels 29 jaar oud en stiekem een beetje verslaafd aan alles wat met interieurstyling te maken heeft. Ik woon samen met mijn man Jim en onze twee kindjes Jake en Jackie in het Brabantse dorp (officieel is het een stad) Waalwijk. Daarnaast werk ik parttime als online marketeer.

Nieuwbouwhuis 

In 2013 kochten Jim en ik een nieuwbouwwoning. Omdat we nog niet veel ervaring hadden met interieurstyling hadden we destijds ons interieur heel braaf ingericht. Grote robuuste meubels (een complete lijn), 2 grijze stoffen banken en in diezelfde stof en kleur stoelen voor aan de eettafel. Het was niet lelijk ofzo, maar het was wel echt een dertien in een dozijn interieur. Na ongeveer 2 jaar begonnen we steeds meer dingetjes te veranderen en inmiddels is het een hele andere stijl geworden.

Instagram

Ongeveer 1,5 jaar geleden begon ik met mijn Instagram account homefreak.nl en dat had ik wellicht beter niet kunnen doen. Deze flinke verslaving zorgt er namelijk voor dat mijn veranderdrang alleen maar groter is geworden. “Niets is blijvend, behalve verandering”. Ik vind het heerlijk om bij andere binnen te kijken en inspiratie op te doen. Het leuke vind ik dat de budgetten en smaken ook zo verschillend zijn. Ondanks dat ik juist een stoerder interieur heb, kan ik een compleet wit en zacht interieur enorm waarderen.

 

Woonblog

Tja, en dan heb ik ook nog een enorme passie voor schrijven. Nouja passie niet eigenlijk maar ik compenseer mijn drukke praten in real-life gewoon met het schrijven van blogs. Begin 2018 begon in daarom een blog. Hierop deel ik nieuwste items maar ook mijn nieuwste DIY’s. En die zijn er veel bij ons in huis. Ik bedenk vanalles en Jim maakt het. Een perfect team, al zeg ik het zelf. Op het moment zijn we enorm fan van underlayment. Jim heeft onder andere het kinderbed van Jackie gemaakt, het bureautje van Jake, een kastenwand op onze slaapkamer van ruim 3,5 meter hoog, een hemelbed, een bedtafel, een kapstok, een sidetable voor in de gang, een ijskar voor de kindjes… Moet ik nog even doorgaan?

Mijn perfecte interieur

Ik zal nooit een perfect interieur hebben want ik blijf maar dingen willen veranderen. Op het moment probeer ik even geen plantjes meer te kopen omdat ik er inmiddels wel genoeg heb maar wie weet denk ik daar over een aantal weken weer anders over. Ik heb nog wel genoeg wensen voor ons interieur hoor. Zo wil ik ooit een gietvloer(look), een nieuwe trap, nieuwe gordijnen. Zo blijven we lekker bezig.

 

Bekijk hier het interieur van Kimberley in foto’s.