INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ MICHELLE.

INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ MICHELLE.

Binnenkijken bij Michelle

Vandaag een nieuwe binnenkijker bij Michelle, te volgen via Instagram account mich_wonen. Haar huis ziet er echt perfect gestyled uit, haar stijl is duidelijk zichtbaar!

Kijken jullie mee?

Hoi allemaal! Ik ben Michelle, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend Maarten in Ridderkerk. Sinds oktober 2016 hebben wij de sleutel van ons nieuwe huis, waar we vanaf november met veel plezier wonen. In maart hebben wij dit nieuwbouw huis gekocht. Het was even wachten en een hoop klussen maar dan heb je ook wat! Het voordeel van een nieuwbouw huis is dat je alles gelijk helemaal naar je zin kan inrichten. En laat ik dat nou héél leuk vinden 😉 Maanden lang langs de woon winkels en woonboulevards om inspiratie op te doen, in mijn hoofd was het al helemaal ingericht haha! Toen we de sleutel kregen zijn we heel veel door onze familie geholpen en zijn we weken lang bezig geweest. En dan eindelijk klaar!

De stijl is een mix van zwart wit / industrieel en ik vind het leuk om dat te combineren. De spullen in ons huis komen overal en nergens vandaan. Hout vind ik echt super leuk, ook om te combineren met het zwarte staal van de kast en accesoires. Waar ik alles koop? Nou echt overal! Ik kom graag bij Loods 5 in Sliedrecht en Woonstore in Capelle a/d Ijssel. Verder loop ik graag even binnen bij Karwei, Kwantum of woon XL maar bij de Action kom ik ook wel eens leuke spullen tegen! Wat ik ook leuk vind zijn de kleinere winkeltjes! Hier in Ridderkerk heb je bijvoorbeeld Willemien & Corneel en Stolen Concept. Hier hebben ze net wat andere unieke spulletjes! Verder ben ik echt fan van cactussen. Die staan dus ook bijna overal haha!

Wat ik het liefst nog zou willen veranderen is de stoel. Deze komt uit het vorige appartement mee, maar het lieft wil ik zo’n oude vintage leren stoel en dan een beetje zo’n vierkant loveseat model! Heb al een hele leuke gezien, maar eventjes sparen weer 😉

Leuk dat jullie binnen wilde kijken!

Liefs, Michelle


Heb jij nou ook zo’n mooi huisje en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!

Shoppen in de stijl van Michelle.