INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ MIRANDA.

INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ MIRANDA.

Binnenkijken bij Miranda.

Het is weer zondag, tijd voor een nieuwe binnenkijker. Dit keer mogen wij binnenkijken in het huisje van Miranda. Het is een klein huisje en daarom probeert ze het zo veel mogelijk licht te houden. Miranda is te volgen via Instagram account @mier.home

Lezen en kijken jullie mee?

Hi, ik ben Miranda, 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend Ruud, poes Harley en kitten Musti in Joure. Wij wonen inmiddels alweer bijna 3 jaar in ons appartement. Omdat ons huisje niet groot is heb ik gekozen om zo veel mogelijk wit in het interieur te gebruiken. Erg fijn is dat er grote ramen zijn waardoor het licht en open oogt binnen! Ik ben gek op grid patroon en heb de kussentjes op de bank zelf gemaakt. Ik scoor overal leuke dingen en ga ook regelmatig langs de kringloop. En sinds eind vorig jaar ben ik verslaafd geraakt aan planten, in elk hoekje van het huis is wel een plantje te vinden.

Het mooiste item in ons huis vind ik de vintage draadstaal stoel van Ikea.

Deze hebben we uit Den Bosch moeten halen maar was het helemaal waard! De stoel is nu nog groen, omdat dit natuurlijk mooi bij de planten past, maar eigenlijk meer omdat Ruud en ik niet uit de kleur komen haha. Hij wil de stoel graag zwart en ik wil hem graag wit (tips zijn welkom). Zo blijf je altijd lekker bezig in huis!

Hier onder een aantal foto’s van ons huisje.

Heb jij nou zelf ook zo’n mooi huis of een leuke kinderkamer die je wilt delen. Stuur me dan gerust een mailtje.

Shoppen in de stijl van Miranda.