INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ SINEM

Vandaag een nieuwe binnenkijker in het super mooie huisje van Sinem

Toen ik op Instagram het account van Sinem ontdekte werd er razend enthousiast. De kleuren (zwart-wit-grijs) en de styling sprak mij heel erg aan en ik zou hier echt zo kunnen wonen. Vandaag laat ze ons een aantal mooie plekjes uit haar huis zien. Kijken jullie mee?

Sinem is ook te volgen op Instagram via het account @sy.interior

Hi iedereen! Welkom in ons appartementje van 75m2 in Amsterdam, mijn naam is Sinem en ik woon hier nu al 8 maanden met mijn man Selcuk. Onze inrichting is moeilijk te beschrijven.. want ja, hoe heet dat eigenlijk? Dat ene waarbij je alle stijlen leuk vindt en met elkaar mixt? Juist, dat ja.. Gelukkig is één ding wel duidelijk: It’s a monochrome home!

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in meerdere stijlen, vormen, texturen en stoffen. Modern, industrieel, landelijk, glam, Scandinavisch, urban, vintage, barok, eclectisch, metropolitan… Ik zie schoonheid in iedere stijl en dat probeer ik ook terug te brengen in onze inrichting.

Mijn favoriete kleuren zijn zwart, wit en grijs. Het zijn naar mijn gevoel de drie kleuren die meerdere stijlen met elkaar kunnen verbinden. Of ik nooit zin heb in levende kleuren? Ja en nee. Ja: het is vrolijk en mooi. Nee: ik raak enorm snel uitgekeken op kleurtjes. Echt, het is niks voor mij. Ik kan er wel van genieten bij anderen. Hoe geweldig is het als iemand zijn huis kan inrichten met alle kleuren en alsnog een balans ziet te vinden?

Het inrichten van ons huis doe ik op emotie en gevoel. Zit mijn hoofd vol? Dan haal ik veel accessoires weg. Waar mijn woonkamer vandaag nog erg basic is, kan het morgen weer een wat drukkere inrichting hebben; ik hou van verandering. Het houdt mij fris en geïnspireerd. Om deze redenen hou ik erg veel van een monochrome pallet. De kleur wit kan ik naar iedere hoek schuiven of verplaatsen en het ziet er altijd mooi en rustig uit. Hier heb ik behoefte aan.

Ons droomhuis is een Scandinavisch huis met een uitzicht op de bergen. Hoge plafonds, een prachtige trap dat centraal staat en veel lichtinval in iedere kamer. Ik kan er urenlang over dromen! Tot die tijd zitten wij lekker knus in ons appartementje van 75m2. Bedankt voor het langskomen!

Heb jij nou ook zo’n mooi huisje en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!

Shoppen in de stijl van Sinem.