INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ STEFFIE.

Binnenkijken bij Steffie,

Vandaag een nieuwe binnenkijker bij Steffie van Instagram account @woneningorinchem. Steffie haar interieur spreekt mij heel erg aan en daarom leek het mij weer leuk om deze vandaag met jullie te delen.

 

He hallo ik ben Steffie, 26 jaar oud en zoals jullie aan mijn account kunnen zien wonend in het mooie Gorinchem. Ik ben verpleegkundige in het UMCU, een vak wat ik met veel liefde uitoefen. Vanuit mijn passie en liefde voor wit wonen ben ik als hobby mijn Instagram account begonnen.
Gorinchem is een prachtig klein stadje, met nog een oude binnenstad. Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.
Oorspronkelijk kom ik uit Limburg waar mijn ouders, zusje, familie en grotendeels mijn vriendinnen wonen. Nu woon ik sinds een jaar samen met mijn lieve vriend Corné en mijn steun en toeverlaat Ollie de kat, in de binnenstad van Gorinchem in een huisje uit 1906.
Wij Ollie en ik zijn vorig jaar maart bij mijn vriend ingetrokken, toen ik voor de eerste keer bij hem thuis kwam was ik niet alleen verliefd op hem, maar ook meteen op zijn huisje, wauw!!
Toen ik vorig jaar bij hem kwam wonen, is er wel het een en ander veranderd. Mijn vriend had al zijn meubels zelf gemaakt, eettafel, bankje, salontafel en tv-meubel. Hier ben ik natuurlijk enorm trots op!! Er zat een maar aan ;), hij had merendeel van de meubels donker gebeitst, zonde!!

Deze meubels zijn meteen wit geverfd toen ik hier kwam wonen, oeps J Salon tafel en bankje aan de eettafel hebben we gewoon onbehandeld gelaten. Zelf had ik een mooie vitrinekast mee van de Kwantum en de eetkamerstoelen van de Ikea, deze waren natuurlijk al wit! Nu we hier samen een jaar wonen, wordt het steeds meer een plekje van samen en zijn er al heel wat dingen veranderd.
Ons laatste projectje was het toilet, met het resultaat ben ik super tevreden.

Ik denk dat je onze interieur het beste kan omschrijven als een Scandinavische interieurstijl. Mijn liefde voor wit is groot, dit is ook terug te zien in ons interieur. Om te beginnen ligt in ons hele huis een witte houten vloer. Beneden in de gang en op het toilet ligt een Portugese tegelvloer, hier ben ik echt verliefd op! Ik hou de basis graag wit, daarbij kleed ik het aan met hout, grijs, beton(look), zwart en hier en daar mooie groene plantjes.

Waar ik graag winkel,

De Kwantum hier komt de vitrinekast vandaan. Karwei, hier hebben we de betonlook kist van beneden in de hal en het krukje in de slaapkamer gekocht en nog vele mooie accessoires.
Bij de Ikea kom ik graag voor de hebbedingetjes. Loods 5 ga ik graag heen voor wooninspiratie op te doen, wat een fantastische winkel, hier zou ik zo mijn hele inboedel willen kopen, maar helaas soms ook wat prijzig. En niet te vergeten ben ik grote fan van de Xenos. Hier kan je toch altijd wel leuke accessoires shoppen voor weinig geld. Aangezien ik nog wel eens last heb van veranderdrang J
Ook speur ik graag heel internet rond en kijk ik op Instagram om nog meer leuke woon ideeën op te doen of leuke webshops om toffe accessoires van te bestellen.

Ooit zou ik nog graag een zwarte leren vlinderstoel willen, hier hebben we  nu te weinig plek voor. We wonen in een klein stads huisje van ongeveer 65m2, dus tzt gaan we verhuizen naar een echt ‘grote mensen huis’ 😉 Al denk ik dat ik met een traan de voordeur dicht trek als we hier weggaan! Ben enorm verliefd op ons karakteristieke huisje!

Shoppen in de stijl van Steffie.

 

Heb jij nou ook zo’n mooi huisje en lijkt het je leuk dat ik jou huis deel op mijn blog, stuur me dan een berichtje!