INTERIEUR | BINNENKIJKEN BIJ XUUE.

Vandaag een nieuwe binnenkijker in het huis van Xuue.

Het huis van Xuue is heel mooi ingericht met hele mooie details. En naast dat is ze ook nog eens super creatief met haar planken/schaaltjes.  Volgen julie Xuue al op Instagram? Haar account is @xuuejolink    Lezen jullie mee?

Hoi lieve iedereen! 

 

Ik ben Xuue, 21 jaar oud en woon samen met me man in ons eerste huisje. Toen we juli 2015 de sleutel kregen van dit huisje wisten we het al zeker.. hier blijven we niet lang wonen. We wonen in een klein en oud appartementje. We snappen beide het hele ontwerp niet van deze woning. De keuken is zo klein dat we de koelkast in de voorraadkast hebben moeten plaatsen. We hebben de extra deur tussen de keuken en badkamer dicht getimmerd en die van de woonkamer naar de slaapkamer ook, zoals je op de foto’s misschien wel kan zien. 

We hadden in het begin de vieze gele laminaat gratis overgenomen. Ik had het huis ook zo laten verven met kleuren een taupe kleurtje in combinatie met grijs groen. Dat vond ik wel een leuke combinatie en wide dat gewoon in huis hebben, om zogenaamd “warmte” toe te voegen. Niet rekening gehouden met onze meubels, die lelijke vloer en hoe alles komt te staan. Ik deed maar wat. 

Als je van een loft achtige lichte slaapkamer bij je ouders naar een klein donker mini huisje verhuist dan word je best depri. Toen we gingen sparen voor een lichte laminaat vloer, de muren weer wit maakte, en ik me echt hield aan de stijl die ik wil hebben, toen pas kwam er rust in ons huis. Ik moet zeggen ik heb nog steeds moeite met accessoires’ te kopen die niet bij mijn stijl passen.


Alles is gewoon zo mooi! 

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als: Wit met zwarte accenten/eyecatchers, licht grijs en blank hout, daar voeg ik een boho-stijl aan toe en klaar!! En ook het oud en nieuw combineren met verschillende structuren en materialen. Lekker stoer beton met een zachte plaid. Een oud Indische tafel met ruwe leisteen. I love it all! Ook beschilder ik schalen, serveerplankjes en tafeltjes met een leuke boho print. Zo heb ik ook echt iets eigens in me huis. 

We proberen ons huisje zo praktisch mogelijk in te delen. En ik schuif ook regelmatig met alle meubels. Me man verteld aan iedereen dat hij regelmatig in een ander huis thuis komt omdat ik dan alles weer heb veranderd haha. Nog steeds zijn er op sommige plekken wat extra planken nodig of een extra opberg kastje. Maar we hebben in bijna 2 jaar tijd dit huisje aardig opgeknapt al zeg ik het zelf. Wat vinden jullie?

 

Veel liefs, Xuue! 

Shoppen in de stijl van Xuue.

Heb jij nou ook zo’n mooi huis en lijkt het je leuk als ik er een binnenkijker van maak? Stuur mij dan een mailtje via het contact formulier.