INTERIEUR | BOLLETJESKLEED.

Ons nieuwe bolletjes kleed!

Ik ben gek op wit, maar om wit minder ‘koud’ te laten worden kan je er het beste voor kiezen om gebruik te maken van verschillende stoffen en structuren.

Zo heb ik verschillende witte kussentjes en sinds kort een wollen wandhanger aan de muur. Leuke plaids in stoelen en verschillende structuren van vaasjes en decoratie.

Op dit moment hebben wij een groot grijs vloerkleed. Maar in de zomer vind ik het zonder kleed of met een klein kleed lekker ”luchtig”.

Ik koos voor een rond vloerkleed, ook wel een bolletjeskleed genoemd in de kleur wit. (Wat een verassing!!) Ik koos voor een ronde vorm omdat ronde vormen een interieur net wat spannender maken. Naast dat vind ik rond leuk te combineren onder bijvoorbeeld een stoel.

De kleur van dit kleed is ‘wolwit’ dus niet spierwit, maar ook absoluut niet gelig of beige. Zoals je misschien begrijpt vind ik een kleed in het wit bestellen toch altijd een beetje eng. Maar deze komt in een wit interieur zeker niet verkeerd over!

Je kunt je kleed op de website zelf samenstellen in jou favoriete kleuren of net als ik een standaard kleur kiezen.

Het kleed is handgemaakt in Nepal door een Fairtrade company , hierdoor hebben krijgen de kleedmakers in Nepal een goede mogelijkheid. Als je er meer over wil lezen en wilt weten hoe de kleden worden gemaakt kan je een kijkje nemen op de website.

De kwaliteit ziet er erg goed uit, het is een stevig kleed en ik denk ook dat die erg mooi blijft. Hij is lekker dik dus en je hoeft er geen anti slip mat onder te doen. Voor de mensen die niet weten wat dat is. Je hebt voor sommige kleden echt een anti slip mat nodig. Anders schiet het kleed na elke wandel beurt alle kanten op.

Naast het bolletjeskleed hebben ze op de website van Suhki ook nog andere mooie kleden te koop.

En dan komen nu de foto’s! Ik ben er echt onwijs blij mee en ik zal hem regelmatig verschuiven om weer nieuwe hoekjes mee te creëren.

Kijken jullie mee?

Zoals ik hier boven al aangaf vind ik een rond kleed erg leuk om bijvoorbeeld onder een stoel neer te zetten.

Ook bij de bank staat het bolletjeskleed erg leuk. Ook al is het kleed vrij klein, het geeft een gezellige warme sfeer in huis!

 

Schattig hé al die kleine bolletjes!    

Aan het kleed zit een label met het logo van Suhki. Deze kan je er natuurlijk afhalen. Maar hier staat ook de naam van de maker op.

Bedankt Bina Ghale voor het maken van mijn mooie bolletjeskleed!

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

 

Liefs Anouk.