INTERIEUR | BOOMSTAM TAFELTJES IN HUIS.

Boomstam tafeltjes in huis.

De mensen die mijn blog foto’s of Instagram foto’s vaker bekijken zullen zien dat ik al meerdere boomstammetjes in huis heb staan en gek ben op DIY projecten. Omdat bijna alles bij ons wit is vind ik het leuk om met natuurlijke materialen te spelen om het wat sfeervoller te maken.

Een boomstam in huis is een leuke optie, zo staat er eentje bij onze salon tafel als bijzettafeltje, eentje staat er naast ons bed en afgelopen week kwam er weer eentje binnen van de webshop Emob

Deze boomstam was nog volledig van hout, nou vind ik hout in huis heel erg mooi, maar het liefst in combinatie met wit. Wanneer je kleuren en materialen laat terug komen in huis zul je merken dat je inrichting meer een geheel wordt.

Daarom besloot ik de zijkant te gaan schilderen. Dit schilderen is echt appeltje eitje en kost je misschien 15minuten, ik heb de verf van Flexa, strak in de lak gebruikt die je ook kan gebruiken voor je deuren of kozijnen. Na 1 laagje schilderen was het eigenlijk al helemaal mooi gedekt. (Dit is wel omdat er geen boomschors meer omheen zit) Om het net wat witter te maken heb ik hem nog een keer afgelakt, en voila!

Nu staat dit geweldige boomstammetje perfect in ons huis. Hier onder heb ik een aantal before and after foto’s gemaakt om jullie het resultaat te laten zien. Het is beide erg mooi, maar voor in ons huis past de wit met hout versie het allerbeste.

Kijken jullie mee?

BEFORE.

AFTER!

 

Wauw, ik ben er echt heel erg blij mee! Ik ben benieuwd wat jullie mooier vinden en wat jullie leuker in ons interieur vinden staan.