INTERIEUR | BRABANTIA LINN COLLECTIE.

INTERIEUR | BRABANTIA LINN COLLECTIE.

BRABANTIA LINN COLLECTIE.

De was doen, een terug kerende klus. Op het moment dat je alles klaar hebt, ligt de wasmand ALWEER vol. De ruimte staat vol met wasrekken en twee dagen later kan je het weer opruimen, niet te vergeten dat de volgende was dan alweer in de machine zit en je eigenlijk net voor niks je rek hebt opgeruimd. Nou, dat klinkt jullie vast ook bekend toch?

Brabantia heeft nu een mooi stijlvol wasrek wat ook gelijk als functioneel kleding rek voor in jou slaapkamer gebruikt kan worden. Ik heb de witte versie en aan de bovenkant zit een mooie bamboe roede waar je de kleding met een hanger aan kunt hangen. Er zitten twee ‘planken/rekken’ bij die op verschillende hoogtes kunnen worden gebruikt. Deze zijn ook handig om kleine dingen aan te laten drogen. Multi-functioneel allemaal!

Eigenlijk kun je er dus voor kiezen jou was te laten drogen en gelijk stijlvol te laten hangen. Wij gebruiken hem nu als kleding rek om kleding die wij eventjes gedragen hebben, aan te laten luchten.

 

Er zitten ook nog handige antislip voetjes aan en deze zorgen er voor dat jou vloer niet beschadigd, ook een belangrijk puntje natuurlijk! Dit rek is er in 2 verschillende maten en in 2 verschillende kleuren.

Small (60 x 57 x 190 cm) en Large (99 x 57 x 190 cm)

Ook heb ik onderin het rek een wasmand zitten (40liter). Deze wasmand is opvouwbaar en neemt dus vrij weinig ruimte in beslag. Hier zit weer de bamboe touch aan, die ook in het rek verwerkt is. De wasmand is te gebruiken voor natte en droge was en is ook goed, makkelijk en snel schoon te maken.

De kleding hangt aan de kledinghangers van Brabantia. Ze zijn van aluminium en zijn verkrijgbaar per set van 4.
Alle Linn-producten zijn vanaf oktober 2018 te koop.

 

Kijken jullie mee hoe ik dit Brabantia Linn collectie rek in onze slaapkamer heb gestyld?

 

Hieronder nog een aantal foto’s van Brabantia zelf.