INTERIEUR | BUDGET TIP – WANDPLANKJE!

Budget tip – Wandplankje uit de nieuwe Kwantum collectie.

Al een lange tijd aas ik op een leuk wandplankje, ik heb al vaker de ronde gezien maar vond deze altijd nog best wel prijzig. En daar kwam nu de oplossing voor.

Inmiddels is het al een tijd geleden dat ik voor het eerst ergens las dat kwantum in samenwerking met WOWN een collectie ging maken. De collecties zijn ontworpen door Ensuus, Zilverblauw en Binti Home.

Afgelopen maandag kwam de collectie online in alle winkels en online en ik kon het natuurlijk niet laten om even te gaan kijken. Er zijn 3 verschillende collecties ontworpen en de prijzen zijn ook erg aantrekkelijk.

Zo kwam ik dit leuke wandplankje tegen voor maar €2,50 nou als dat geen koopje is weet ik het ook niet. Ontworpen door ensuus! Vanmorgen werd die opgehangen aan de muur en ik dacht, ik ga er gelijk even een aantal foto’s van schieten.

Naast deze wandplankjes zijn er ook heel veel andere interieur items te vinden. Zoals kleden, kussens, tafeltjes, lampen, vaasjes en zo nog veel meer.
Snel allemaal naar de kwantum dus.

Bekijk hier onder een aantal foto’s hoe het plankje bij ons staat. Fijne dag allemaal!