INTERIEUR | BUDGET VONDST | DRAADSTAAL LAMPJE.

Als er iets is wat er tegenwoordig niet meer uit mijn interieur weg te denken is dan is het draadstaal.. Het is misschien een klein beetje verslavend aan het worden. Inmiddels heb ik al een flinke collectie van opberg bakjes, een fruitschaal, een salontafel, het onderstel van mijn eetkamerstoelen en aantal decoratieve draadstaal frutseltjes, ik vind het helemaal leuk. Draadstaal heeft eigenlijk een grijze staalkeur. Maar tegenwoordig zie je het in alle kleuren. Dit is gepoedercoated draadstaal.

Er is tegenwoordig ook zo veel te koop in draadstaal. Denk aan stoelen, manden, opberg rekjes, trolleys, tafeltjes. Wanneer je dit harde staal combineert met zachte materialen zoals stof vind ik dit persoonlijk het mooiste. Draadstaal heeft een luchtige look omdat je er doorheen kunt kijken. Dit is natuurlijk perfect voor kleine ruimtes.

En toen was ik weer in de action… En wat zag ik daar, dit leuke hanglampje van draadstaal. En voor maar €5,95 moest deze natuurlijk mee.
Verkrijgbaar in zwart of wit, in een diamant vorm (Zoals de foto hier onder) of in een ronde versie. Ik wilde hem eerst in de wc ophangen maar hij hangt uiteindelijk toch in de woonkamer.

En dit is dan mijn nieuwe budgetvondst. Er moet natuurlijk nog wel een bolletje in!
draadstaallampje

En hoe ziet draadstaal er nou uit in je interieur? Kijk dan maar eens naar onderstaande inspiratie afbeeldingen.

Draadstaal - lampjes - Inspiratie (2)

Draadstaal - lampjes - Inspiratie (5)

draadstaal

Draadstaal - lampjes - Inspiratie (7)

Draadstaal - lampjes - Inspiratie (3)

Draadstaal - lampjes - Inspiratie (4)

Bronnen:

vandonzel.nl
Pinterest.com
zook.nl
soekis.com
zook.nl
zook.nl