INTERIEUR | BUDGET VONDST | HAY LOOK A LIKE BIJZETTAFELTJES.

Budget vondst – Hay look a like bijzettafeltjes.

Misschien ken je ze wel, de dure maar o zo mooie vierkante bijzettafeltjes van Hay. Ik zelf vind ze echt geweldig! Maar ooo, wat zijn ze duur. Volgens mij kosten ze zo’n €250,- per stuk! Voor sommige mensen is dit zeker de moeite waard. Wanneer jij zeker weet dat dit er de komende jaren blijft staan, dan zou ik het zeker doen. Persoonlijk ben ik echt een grote fan van die losse bijzettafeltjes. Rond of vierkant het maakt me niks uit. Je kunt ze lekker heen en weer schuiven en overal neerzetten waar je ze op dat moment nodig hebt. Het is leuk om een mix te maken van verschillende tafeltjes in verschillende hoogtes, kleuren of vormen. Je kunt dan ook in elke woonwinkel wel slagen voor deze leuke tafeltjes. En ze hoeven vaak niet eens zo heel erg duur te zijn! En dat is dan weer een voordeel voor ons.

Afgelopen week liep ik in de Blokker en kwam ik de Hay look a like tafeltjes tegen voor een veeeeeel leuker prijsje.

Het zijn er twee en zijn verkrijgbaar als set en kost maar €30,-! Koopje toch? Ze zijn iets verschillende qua maat, en dat maakt ze nog leuker.

Ja, ze zijn misschien kwalitatief een stuk minder mooi maar ik vind het erg leuk staan. Doordat deze tafeltjes helemaal open zijn toont je zithoek een stuk luchtiger. Ik hou van staal, draadstaal in tafeltjes, decoratie of in lampen, maar ook in de vierkante versie. Dus, mocht je nog op zoek zijn naar dit soort tafeltjes.. Rennen naar de blokker!!

Een tijdje terug schilderde ik ook een cirkel een een streep op onze muur, die had ik helemaal nog niet laten zien hier. Op deze foto’s zie je die gelijk goed. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.