INTERIEUR | DE HOUTEN KERSTBOOM DIT JAAR.

Onze houten kerstboom.

Vorige jaar stond deze ook al op onze tafel te pronken, en ook dit jaar in het nieuwe huis is hij weer terug naar zijn oude plekje. Ik zelf ben niet zo onwijs fan van die grote groene bomen in huis. Wij hebben ook een witte kunst kerstboom, maar deze houten boom blijft toch wel mijn favoriet. Vorige week schreef ik al een stukje over de kerstboom van kaarten die ik in onze woonkamer maakte. Ook erg leuk wanneer je niet zo fan bent van de echte of neppe bomen in huis.

De boom heb ik gedecoreerd met wit gespoten dennenappels, een paar zwarte, witte en doorzichtige kerstbalen van de action. Wat label tags met Kerstteksten en wat leuke decoratie sterretjes. Aan de onderkant heb ik twee tasjes neergezet en klaar is jou kerstboompje. Deze kerstboom is trouwens van de Leen-Bakker. Ik heb hem 3 of 4 jaar geleden gekocht dus ik weet niet of ze deze weer hebben. Inmiddels zijn er best veel winkels die deze houten bomen verkopen dus wie weet kan jij er ook nog eentje scoren!

Van mij hoeft het allemaal niet zo heel erg vol te zijn, dus dit vind ik perfect!

houten-boom-2016-3

Close-up van boven.

houten-boom-2016-5

Leuke kerstballen he? Komen van de Action!

houten-boom-2016-8
Deze leuke X-MAS Labels komen van de XENOS.

houten-boom-2016-6

O, ik vind hem weer zo leuk!

houten-boom-2016-7

Wat voor boom hebben jullie in huis staan?

Mocht je opzoek zijn naar leuke houten kerstbomen, misschien zie je hier wat tussen.