INTERIEUR | DE KEUKEN TROLLEY.

INTERIEUR | DE KEUKEN TROLLEY.

De keuken trolley.

Ze zijn bijna in elke winkel wel te koop, ik denk dat we dit wel echt een topper in huis mogen noemen. De ouderwetse keuken trolley is vervangen voor een stylische versie. De keuken trolley is verkrijgbaar in verschillende materialen en verschillende groottes. Wij hadden hem al een tijdje in onze keuken staan, maarja na een avondje ‘Pinteresten’ kwam ik tot de conclusie dat het weer eens tijd werd om te veranderen. Dus daar ging de trolley, van de keuken naar de woonkamer! Naast een handig opberg rek voor evt. keukenspullen is die natuurlijk ook hartstikke decoratief.

Al een tijdje wilde ik wat meer ´hout´ in huis toevoegen. Onze trolley bestaat uit 3 leg planken in een licht houten kleur. Ik kocht deze trolley bij de Xenos. Ik vind het heerlijk om dit soort hoekjes te creëren, decoratie er op, hout blokken erin en je huis ziet er weer anders uit.

Op de bovenste plank heb ik wat verschillende hoogtes decoratie toegevoegd. Ik vind het er persoonlijk bij ons wat saai en leeg uit zien als je twee lage spulletjes neer zetten. Een vaas met een paar katjes takken er in, twee kaarsen houders en klaar is de bovenste plank. Less is more! Op de tweede plank koos ik voor de EHBO – medicijn box van de Hema. Onderin heb ik wat hout blokken neergelegd. Dit vind ik er gewoon gezellig uit zien.

Hier onder een hele reeks foto’s van de nieuwe opstelling vanuit verschillende hoeken! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

                   

Shoppen!
Hier onder een aantal voorbeelden van leuke trolleys!