INTERIEUR | DE NIEUWE BRABANTIA BO PEDAL BIN.

INTERIEUR | DE NIEUWE BRABANTIA BO PEDAL BIN.

De Prullenbak.

Tsja, we hebben hem allemaal nodig maar het zijn meestal niet de meest stijlvolle ontwerpen die er in je huis staan. Wij hadden bijvoorbeeld een gewone grijze van de Ikea. Simpel, maar deed zijn werk. Maar elke keer als ik foto’s voor mijn blog of voor mijn Instagram ging maken verschoof ik de prullenbak stiekem uit het zicht. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de prullenbak in een kastje te verstoppen, maar kast ruimte is ook zo kostbaar hé.

En toen kwam het mailtje van Brabantia of ik de nieuwe Brabantia Bo Pedal Bin prullenbak wilde reviewen. Dat wilde ik natuurlijk wel! En eerlijk is eerlijk, ik vind dit ontwerp echt heel mooi.

Hij is strak, (hou ik van) wit, (hou ik nog meer van), en hij kan open blijven staan zonder dat je de trapper in gedrukt moet houden (HANDIG!). Je hebt aan de binnenkant van de prullenbak een draai knopje en als je deze de andere kant op draait kan je hem dus zolang als je zelf wilt open laten staan. Dus afruimen wordt alleen maar handiger wanneer je het laatste afval in de prullenbak wilt gooien.

Wat ook nog een voordeel is, hij is recht hoekig. Ondanks dat deze prullenbak vrij groot is staat hij eigenlijk niet in de weg. Doordat het model recht is kan je hem tegen een muur plaatsen en vormt het voor mijn gevoel meer een geheel en het neemt ook minder ruimte in.

Hieronder laat ik jullie een aantal foto’s zien hoe die bij ons in de woonkamer staat. Ben benieuwd wat jullie van dit nieuwe model vinden!

 
Zo ziet de prullenbak er uit als die open blijft staan.

De binnenkant van de bak bestaat bij ons uit 2 afvalbakken. Je kunt kiezen voor 1,2 of 3 binnenemmers. Het ene vak is groter dan de ander en zo kun je dus zelf beslissen waar je welk vak voor wilt gebruiken. Zo wordt  je afval scheiden toch weer een stukje makkelijker maken.

De prullenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost €139,-