INTERIEUR | DE PERFECTE SIERADEN STANDAARDS.

INTERIEUR | DE PERFECTE SIERADEN STANDAARDS.

De perfecte sieraden standaards.

Ben jij net zo gek op sieraden als ik? Dan heb je er waarschijnlijk ook een hoop rond slingeren in lades of in tasjes of op jou nachtkastje. In mijn geval is het vaak zo dat ik ’s avonds sieraden af doe en het op mijn kastje (gooi) en het de volgende dag weer pak, zo zonde! Je kunt ze beter netjes opbergen of ophangen, en vooral ophangen want sieraden zijn te mooi om niet te showen. Ik gebruik altijd een sieraden kistje maar inmiddels puilt die wel een beetje uit, tijd om al die mooie kettinkjes en armbandjes ergens op te hangen.

Via de webshop La-c vond ik deze super mooie sieraden standaards. Je hebt een hoop verschillende soorten. Dit is de versie met berkenhout, de hoogste standaard is vrij dik en deze is bedoeld voor je kettingen. De kleine standaard heeft een dunne houten stam zodat je je armbandjes er goed aan kunt hangen. De standaard zelf is gemaakt van zwart staal, dat vind ik altijd al een mooi product. En dan in combinatie met hout is het helemaal top. De standaards zijn dus functioneel en mooi tegelijk. Je kunt via haar Instagram ook kijken naar een aantal mooie voorbeeld foto’s.

Er zijn heel veel verschillende soorten standaards, je kunt kiezen uit verschillende onderstellen maar ook uit verschillende ”boomstammen” Je kunt ook altijd een berichtje sturen om jou voorkeur aan te geven, dan kunnen ze er eentje voor je op maat maken.

Ik maakte een aantal foto’s om mijn nieuwe standaards te showen. Kijken jullie mee? Ben ook benieuwd wat jullie er van vinden en hoe jullie je sieraden opbergen.

  

Neem gauw een kijkje op de webshop van La-C of er ook iets voor jou bij zit. Fijne dag allemaal!