INTERIEUR | WAT VOOR DEKBED KIES JIJ.

Wat voor dekbed kies jij?

Slapen, iedereen doet het en iedereen heeft het nodig. Een nachtje doorgaan kunnen we wel aan, maar toch verlangen wij daarna naar ons bed. Elke avond duiken wij ons bedje in om de volgende ochtend (hopelijk) weer fris en fruitig wakker te worden om de dag weer goed te beginnen. Een goed matras is daarbij erg belangrijk, maar ook het beddengoed speelt een belangrijke rol. De meeste mensen zullen het gevoel van een ”fris en net verschoond bed” met mij mee kunnen waarderen. Ik vind het heerlijk om mijn bed te verschonen, het dekbedovertrek ruikt weer lekker, voelt weer een beetje hard aan en ligt voor mijn gevoel altijd veel fijner. Inmiddels heb ik een flinke collectie beddengoed, ik vind het leuk om te wisselen. Zo’n printje kan je hele slaapkamer weer een andere look geven.

Tijdens mijn zoek opdrachten op internet kwam ik terecht op de website van nightlifeliving met de Natural Balance collectie. Dit beddengoed staat voor kwaliteit en is weer eens wat anders dan anders. Dit is natuurlijk precies waar ik op mijn blog altijd naar op zoek ben. Dit kwalitatieve katoen-satijnen beddengoed is behandeld met Aura Fresh. Satijnen dekbedden voelen altijd zo lekker koel aan. Door wrijving komen er micro balletjes vrij die ongewenste geuren/gassen uit de omgeving (zoals sigarettenrook, schoonmaakmiddelen of uitlaatgassen) neutraliseert zodat ze geen negatief effect hebben op uw welzijn/gezondheid en zuivert zo de lucht!

Dus naast een mooi dekbed op jou bed heeft dit nog veel meer extra’s.

Het beddengoed is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kies jij voor een bloemenprint of voor een neutrale kleur. Er is voor ieder wat wils. Hier onder heb ik een aantal foto’s toegevoegd om jullie een beetje een beeld te geven.

Ben jij ook benieuwd naar alle dekbedovertrek(ken)? Neem dan gauw een kijkje op de website.