INTERIEUR | EEN DONKERE VLOER MET EEN LICHTE INRICHTING.

Het is zover, wij hebben een woning! En dat betekent dat het schilderen, shoppen en inrichten kan beginnen. In het huis ligt al een vloer, een laminaat vloer, (redelijk) donker hout met een beetje een grijze/taupe kleurige tint er doorheen. Nou ben ik heel erg fan van een licht interieur maar toch vind ik zo’n donkere vloer toch wel wat leuks hebben.

Maar omdat ik de rest van de inrichting wel graag rustig en licht wil hebben ben ik gaan googlen. Zo kwam ik een aantal mooie sfeer afbeeldingen tegen die ik dan toch mooi gelijk in deze blogpost kan laten zien. De vloer is wel een stuk lichter dan die op deze foto’s maar ook dit heeft een mooi sfeertje.

Donkere vloer, lichte inrichting

Donkere vloer, lichte inrichting

Donkere vloer, lichte inrichting

Donkere vloer, lichte inrichting

Donkere vloer, lichte inrichting

Donkere vloer, lichte inrichting

Bronnen:

  1. Belgianpearls.blogspot.be
  2. Chictip.com
  3. Chictip.com
  4. Houtenvloerenwebsite.nl
  5. Media-cache-ak0.pinimg.com
  6. Interieur-inrichting.net