INTERIEUR | EEN IXXI AAN DE MUUR.

INTERIEUR | EEN IXXI AAN DE MUUR.

Inmiddels wonen we al weer 2 maandjes hier en begint het allemaal wat meer ‘mijn ding ‘ te worden. Mijn vriend heeft het niet zo gaatjes boren in de muren maar ik wilde toch graag wat boven de tafel hebben. In ons vorige huis hadden wij een Ogu. Deze wil ik ook te koop gaan aanbieden dus mocht iemand interesse hebben. Dit keer koos ik voor een foto van onze kleine meid. Een lachende foto omdat dit precies is zoals ze altijd is.

En hoe fijn, met dit systeem hoef je geen gaatjes te boren. Je hangt de Ixxi vast aan een dubbelzijdige strip. Geen gaatjes, en makkelijk te verwijderen als je de Ixxi toch eens ergens anders wilt hangen. Als je de woonkamer binnen loopt zie je een grote lange witte muur.. en die is ook al hou ik heeel erg veel van wit. TE WIT.

Dus hier onder eerste de ‘BEFORE’ foto’s. De mooie bos bloemen kreeg ik van Greetz en die maken het nu wel een beetje gezellig.

greetz-2  greetz-5
Close-up van de bloemetjes. greetz-4
Het is inmiddels een week later en de bloemen van Greetz staan nog steeds!

En dan nu het eindresultaat met de Ixxi! O wat ben ik blij. De woonkamer ziet er gelijk super anders uit. En voor mijn gevoel veel meer af.greetz-8
Omdat ik lekker ben gaan stylen met roze heb ik de blauw-paarse bloemen in een andere vaas in de keuken gezet.greetz-13  Als je toch kijkt naar deze foto, dan wordt je toch gelijk helemaal blij?greetz-9 greetz-11 greetz-12Ik ben benieuwd wat jullie van de Ixxi in onze woonkamer vinden, hebben jullie er zelf ook eentje of hebben jullie een andere manier om foto’s aan de muur te hangen?

Fijne dag allemaal!