INTERIEUR | EEN NIEUWE STICKER.

INTERIEUR | EEN NIEUWE STICKER.

Een nieuwe sticker op de muur.

Het was weer tijd voor iets nieuws want langer dan een maand het zelfde in de woonkamer.. dat kan natuurlijk niet. De cirkel ging weer van de muur af en ik koos voor een nieuwe manier van wanddecoratie. Dit door middel van een tekst op onze zijkant van de keuken via een sticker. Dit keer werd er voor de verandering dus geen wandje geschilderd. Ik plakte de sticker op onze keuken kast! Eerst wilde ik hem aan de binnenkant van onze keuken muur plakken maar omdat ik daar tegenover pas bordjes heb opgehangen was ik bang dat het misschien iets te veel zou worden. Daarom koos ik voor de zijkant van de kast, zo zie je de tekst goed en de sticker van bijna alle kanten in huis goed te zien.

Muurstickers zijn echt mega fijn. Je kunt ze eigenlijk overal op plakken, het kost niet zo veel tijd en mocht je het zat zijn, dan is het er zo weer vanaf. Een sticker is vaak ook niet zo heel erg duur en je kan deze vaak helemaal naar wens laten ontwerpen. Je kunt kiezen voor een tekst zoals ik deed maar je kan ook een eigen afbeelding uploaden. Ik koos voor de tekst ‘The best way to predict the future is to create it.” in de kleur zwart. Een zwarte tekst is wat mij betreft altijd goed.

Ik vind teksten en tekst stickers in je een interieur heel erg leuk, ze geven op de een of andere manier toch ook de persoonlijke touch aan je woonkamer. Want er staat vaak een tekst of afbeelding op wat bij jou past. Via de webshop tenstickers kan je allerlei verschillende soorten en maten stickers bestellen. Ook kun je zelf aangeven in welke formaten je de sticker wil hebben. Via een handig invul tabelletje rekent het programma voor jou uit wat de juiste breedte is als je bijvoorbeeld de hoogte invult. Zo weet je zeker dat de sticker in verhouding is en er niet gek uit komt te zien.

Ophangen.

Wij (mijn vriend, onder toeziend oog van mij) heeft de tekst op de kast geplakt. Onze kast is recht dus met een waterpas tegen de tekst aan plakte wij deze vast. Het is heel erg makkelijk te doen. De sticker zit aan twee kanten aan een vel vast. Via de beschrijving die er bij zit kun je precies zien hoe je wat moet doen. Met een pinpas de sticker goed glad strijken en je bent klaar om het folie er af te trekken.

En voilaaa! Het eind resultaat.

Het is altijd even wennen als je iets nieuws op je muren plakt maar ik vind dit er weer erg leuk uit zien. Ik heb een aantal foto’s gemaakt van verschillende hoeken om jullie mijn nieuwe sticker te laten zien.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.