INTERIEUR | FOTO’S BOVEN DE BANK VAN ALUMINIUM.

| REVIEW | FOTO OP ALUMINIUM | PHOTOGIFTS.NL |

Foto’s in huis maken jou woning persoonlijker. Namens de foto website photogifts mocht ik een mooie foto op aluminium laten afdrukken.
Boven onze bank hebben wij een plankje waar je foto’s in kunt zetten. Wij gaan daar een foto collage maken van foto’s van ons en ons aanstaande baby’tje.

Ik heb gekozen om alle foto’s af te gaan laten drukken in het zwart-wit. Dit past het beste in ons interieur. Als eerste heb ik gekozen voor een foto van ons zwangerschaps fotoshoot.
De foto’s zijn echt ontzettend mooi geworden en ik twijfelde of ik deze in het kleur of in het zwart wit wilde gaan afdrukken. Omdat ik mezelf een beetje ken en langer kan genieten van foto’s in de zelfde style heb ik gekozen voor zwart wit. Ik wil verschillende formaten laten afdrukken om een speels effect te creëren. Ik heb gekozen voor een ontwerp van 60 x 40 cm.

Op de website van photogifts kon ik mijn foto uploaden. Dit gaat allemaal heel erg gemakkelijk. Ook kun je hier kiezen om de foto in het zwart wit af te laten drukken. Van te voren bewerken en het risico lopen dat je de kwaliteit verliest is dus niet meer nodig.

De foto wordt afgedrukt op een geborstelde toplaag. Bij deze foto afdruk wordt de kleur wit niet geprint. Dat klinkt misschien eng, maar dit zorgt voor een heel gaaf bijna shiny effect.

Wat ik persoonlijk leuk vindt is dat je de foto uit alle hoeken kunt zien. Dit is een leuk extraatje wat je volgens mij bij andere foto producten niet hebt.

De aluminium plaat is maar 3 mm dik en dus heel erg dun. Ook hoef je geen gaatjes in de muur te boren met het ophang systeem wat wordt geleverd.
Het zijn plak platen waar je jou foto op kunt plakken. Geen gedoe met gaatjes boren dus!

Ben je op vakantie geweest of wil je ook een van jou mooiste foto’s laten afdrukken op aluminium? Als jij nu een foto besteld bij photogifts kun je met deze code 15% korting op je bestelling krijgen. Gebruik de code VAKANTIEFOTO2015 bij het afrekenen. Bij photogifts worden foto’s niet alleen op aluminium geprint, maar wordt een foto op hout ook erg mooi!

Dit is de foto geworden.

Foto op aluminium
Hier kun  je goed zien wat ik bedoelde met dat je van meerdere kanten naar de foto kunt kijken.
De foto krijgt een soort extra glimlaag.

Foto op aluminium
Wanneer je vanaf de voorkant kijkt ziet de foto er weer anders uit.
Lekker speels dus, daar hou ik van!
Foto op aluminium