INTERIEUR | FOTO’S OP HEXAGON.

Foto’s op Hexagon.

Nu (bijna) iedereen thuis zit en werkt is het natuurlijk extra belangrijk om je huisje een beetje gezellig te maken.

Persoonlijke foto’s doen het altijd goed.
Ik heb de afgelopen jaren al een hoop foto producten mogen testen, maar dit keer kreeg ik de vraag of ik een foto op hexagon wilde laten afdrukken.

En dat wilde ik wel, we zijn net terug van de vakantie (Toen het nog kon) en ik vind het natuurlijk super leuk om wat foto’s van de vakantie te laten afdrukken voor in huis.

Via de website kan je zelf het formaat kiezen wat je wil laten afdrukken. Ik koos voor de kleinste versie. Door de vorm kan je makkelijk wat bij bestellen of veranderen als je nieuwe foto’s aan de muur wilt hebben.

Ik koos voor een combinatie van kleur en zwart wit. Omdat onze inrichting vrij ”rustig en basic” is, vind ik het altijd erg belangrijk dat de kleuren allemaal op elkaar afgestemd zijn.

Zie hier onder de collage die ik heb gemaakt.

Toen de foto’s binnen kwamen was onze dochter gelijk overtuigd, deze komen boven mijn keukentje. Prima!

Je kunt ze heel makkelijk ophangen met plak strips die er ook bij geleverd worden. Er zit een ”hulp stukje bij” om te zorgen dat de foto’s de juiste afstand hebben.

Ik heb gekozen om de foto’s in deze vorm op te hangen, maar dit kan je natuurlijk helemaal zelf weten. Als je de foto’s in een hoek wil ophangen kan je natuurlijk een hele andere verhouding kiezen.

Zoals je ziet zijn de kleuren in ons huis rustig en daarom vallen deze foto’s niet te veel op. Wanneer je nu kiest voor flinke knal kleuren en dit niet in je interieur past kan dit je misschien snel gaan vervelen.

Maaaar, ook dat is een kwestie van smaak. Iedereen is natuurlijk vrij om te doen wat je zelf wilt!

Misschien vond je het leuk om mijn creatie te zien. Hou je nou minder van zulke ontwerpen kan je natuurlijk voor heel veel andere soorten foto producten kijken. Je kunt ook een poster bestellen, en deze zelf in een lijst doen. Zo kan je ook elke keer makkelijk afwisselen.

Er is op dit moment een korting van wel 50% op alle muchopix (hexagon, circle en square). De kortingscode hiervoor is MP50.