INTERIEUR | REVIEW GEURWOLKJE

Geurwolkje!

Oee, ik heb iets nieuws, iets waar ik superrr superrr blij mee ben! Een aroma diffuser, en dan ook nog eens mega stylisch verantwoord. Ik hou onwijs van geurstokjes, geurkaarsjes en interieur sprays. Als je ergens binnen komt en het ruikt lekker denk ik altijd gelijk hmmmm!

Ik koos voor een Sakura diffuser 250 ml in de kleur Wit. Naast het witte uiterlijk heeft de bovenkant een houtlook. En dat past weer perfect in ons huis. Een Aroma Diffuser is een luchtbevochtiger én een geurverspreider in één.

Tot 23-05-2019 krijg je 5% korting op je bestelling met de code Anouk

Naast dit ontwerp zijn er nog heel veel andere soorten, bijpassend bij elk interieur. Je kunt de diffuser in elke ruimte plaatsen. Door middel van de olien kun je de gewenste geur in jou huis krijgen.

Het werkt onwijs makkelijk, je vult de diffuser met water en voegt een aantal druppels olie toe. Je zet hem aan, en je kunt zelf kiezen hoelang je hem aan wilt hebben.

Ook zit hier een licht functie op waar je de lamp in verschillende kleuren kunt aanzetten. Zoals je misschien al merkt, ik ben fan.

Ik laat jullie nu met een aantal foto’s zien hoe die in ons huis staat.

Je kunt verschillende soorten oliën, in de diffuser doen. Ik heb als eerste drie geuren uit geprobeerd en ik ben het meest fan van de Eucalyptus 100% Etherische Olie 10 ml

Hebben jullie ook een diffuser in huis staan? Als je antwoord nee is, of wanneer je wel is iets anders wilt uitproberen. Neem dan eens een kijkje bij geurwolkje.