INTERIEUR | GOUD IN DE SLAAPKAMER.

A TOUCH OF GOLD IN DE SLAAPKAMER.

Een nieuwe maand een nieuwe blog!

Ik ging weer lekker veranderen en stylen in huis. Dit keer was de slaapkamer aan de beurt. En ik shopte in de webshop van Olive and Mint een aantal leuke gouden items. Ik ging voor een kussentje, een geurkaarsje van MIJNSTIJLNL in een gouden potje. Leuke theelepeltjes en nog een wit geurkaarsje van Maraki.

Ik had zelf nog een aantal items in huis en dat samen zorgde voor dit ‘gouden‘ geheel. Goud was nooit echt mijn kleur, zeker qua sieraden draag ik altijd zilver. Maar toch vind ik dit voor in de slaapkamer erg warm en gezellig voor de tijd van het jaar. Zo kreeg ik in een blog pakket van rvg een goud wandrek van Sofa Company en had ik al een vaas met een gouden bovenkant en dit past helemaal leuk bij mijn nieuwe items.

Hier zie je het gouden wandrek aan de muur hangen. Ook leuk om er kaartjes of foto’s aan te hangen. Of bijvoorbeeld met de kerst met kerstkaartjes of slingers.

In de woonkamer stond die ook leuk! 🙂

 

Terug naar de slaapkamer, het kussentje heeft een leuke print met gouden bladeren en maakt het geheel echt af.

Gezellig alle kussens samen. Volgens mij zijn kussens echt een vrouwen ding, haha. Ik hoor altijd dat veel vrouwen heel veel kussens hebben.

Nachtkastjes zijn toch veel leuker als het gedecoreerd is hé. Ik hou daar echt van. En ik vind het heerlijk om het te veranderen. Ik kan ook altijd heel blij worden als het dan weer anders is.

.

Onze basis is wit en grijs en door een kleine toevoeging kan je ruimte zo’n andere uitstraling krijgen.

Ook deze theelepeltjes shopte ik, zijn ze niet schattig? Ik hou van leuke details!

Het fijne van dit soort (geur) kaarsjes vind ik dat je ze niet hoeft uit te blazen. Daar heb ik altijd een enorme hekel aan. Dekseltje er op en klaar!

Little details.

Een flinke foto reportage hé haha. Vond het heerlijk om weer te veranderen.

    

Ben benieuwd wat jullie van deze  ruimte vinden!