INTERIEUR | DE HAL VERVEN.

DE HAL VERVEN!

Ja, de schilder verander dwang kwam weer in mij op. De grijze muur in onze hal, wat een erg leuke kleur was.. Ik was er een beetje op uit gekeken. Inmiddels zat deze kleur er al 3! jaar op. Ennnn, dat vind ik voor mij erg lang. Ik ben gek op wit, maar ik hou ook van subtiele kleuren roze in huis.

Nou is Ivy haar kamer echt flink roze, in de hal wilde ik ook een roze tint. Maar dan niet knal roze, maar een zand kleurige roze tint. Want ik ken mezelf, dat soort heftige kleuren ben ik heel snel zat.

En zo kwam ik de kleur Pink Nudity van Flexa tegen. Ik kocht een tester, probeerde het op de muur en wist het zeker. Dit gaat hem worden.

Het is een warme roze kleur, waar je duidelijk een ”nude” tint in verwerkt ziet. Gecombineerd met het wit, en lichte hout in ons huis geeft het echt een warme uitstraling.

Ik ben er heel blij mee, het is vrolijk, maar niet ”te aanwezig”.

De wandhaken hingen er al, maar ook met deze muur kleur vind ik ze weer top. Het zijn twee verschillende maten, aan de kleine haak hangt vaak Ivy haar school tasje.

De wandhanger komt eigenlijk uit de woonkamer, maar omdat we daar nu een herfst poster hebben hangen vond ik hem ook erg leuk hier.

Een kijkje vanaf de woonkamer richting de hal.

Ik kon het niet laten, en hing bij de deur (wat je dus op de foto’s hier boven niet ziet) nog even een spiegeltje op. De schelpjes matchen echt super leuk bij de roze kleur.

Nou, zoals jullie merken.. Ik ben er erg blij mee! Ben benieuwd wat jullie er van vinden.