INTERIEUR | HANGLAMP VAN TOUW.

Een hanglamp van touw.


Ik ben gek op items die net even wat anders zijn in huis, waarvan mensen denken o dat is echt leuk! En dingen die je soms net wat minder ziet!

Zo kreeg ik van de webshop Liefs van Emma een hele mooie hanglamp van touw. In de kleur créme, ja créme, maar nee geen geel! Deze is eigenlijk gewoon wit met een tintje. Zo valt die goed op aan de muur! Het snoer is zon 3 cm breed en er zit een schakelaar aan. De naam van de lamp die ik heb is; XL Lamp Tine – Creme.

Ik vroeg aan de eigenaresse van de webshop hoe ze hier mee is begonnen, want ik vind het altijd leuk om te horen hoe een idee ontstaat;

Ik kan niet stil zitten en zie in veel dingen inspiratie. Het ondernemen vindt ze een leuke uitdaging. Dit zorgde er voor dat ze is begonnen om een webshop in woondecoratie items op te zetten. Iets in mij wil ook graag laten zien dat eerlijke, bewuste en zelfgemaakte items helemaal niet stoffig of truttig hoeven te zijn maar juist een eye catcher en hip item in je interieur.


Ik kreeg een keer een diy macramé pakket van iemand, je kon er een plantenhanger mee maken. Dat was de eerste keer dat ik begon met knopen. Al snel dacht ik, plantenhangers en wandhangers zijn er al zoveel van: wat kan ik hier nog meer mee? Zo ben ik gaan tekenen, knopen en inspiratie op doen overal en nergens. En toen ontstonden lamp Andreas en lamp Tine! Elk nieuw product dat ik online zet krijgt een naam van iemand die speciaal voor me is. De namen van onder andere mijn kinderen hebben een item, van mijn man en mijn oma: Tine!

Met lamp Tine kreeg ik ineens meer bekendheid en werd er zeer positief op gereageerd. Dat is ontzettend leuk!


Nu werk ik met veel liefde aan mijn bedrijf, heb ik iemand in dienst die mij meehelpt en is elke nieuwe week een week vol kansen, uitdagingen en ideeën!

Erg leuk om te zien hoeveel enthausiasme iemand in zijn bedrijf kan steken. Tijd om wat foto’s te laten zien hoe de lamp in ons interieur hangt.

Ik heb hem achter onze tafel gehangen. Goed in het zicht maar niet te opvallend. Een leuk bolletje er aan en hij kan aan. Ik vind het super leuk en sfeervol staan. Zo zie je maar zelfs in een wit interieur, met witte accessoires kan het heel gezellig zijn. Zeker als je gebruik maakt van veel verschillende stoffen en structuren.

Kijken jullie mee?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het bolletje na deze foto’s heb vervangen voor een lichte versie. Nu vind ik hem nog mooier staan!