INTERIEUR | 10x EEN HANGSTOELEN IN JE INTERIEUR.

Hangstoelen in je interieur.

Als er iets is wat ik al jaren leuk vind dan zijn het de hangstoelen. Elke winkel die een hangstoel heeft hangen zorgt bij mij voor een gegarandeerd test zitje of foto momentje. In huis vind ik ze geweldig, heerlijk met een nep bontje en een paar kussentjes of heerlijk voor in de tuin in de zomer. Of je ze nu binnen of buiten ophangt ze zijn overal gewoon leuk! Persoonlijk zou ik er in huis altijd voor kiezen om de stoel aan het plafond te hangen. Dit zou ik doen omdat dit een hoop ruimte bespaard en ik iets mooier vind dan wanneer je een hang accessoire hebt.

In onze woonkamer heb ik er helaas niet echt veel plek voor en wij hebben pas sinds 3 maanden een tuin dus wie weet komt er de volgende zomer wel een leuke hangstoel of hangmat in de tuin.
Afgelopen week was ik in de Intratuin en ook daar was er weer zo’n leuke stoel gestyled in een heerlijk kerst sfeertje.

Inmiddels zijn er wel honderd soorten en maten hangstoelen te koop. Rotan of toch van stof, zwart, wit, beige of in een kleurtje het kan allemaal. Ik ben benieuwd wat jullie het leukste vinden.

 

Hier onder 10 x leuke voorbeelden van Hangstoelen.

 

hangstoel2

hangstoel1

 

Dit is de eerste stoffen hangstoel die ik er tussen heb gezet. Maar deze vind ik ook echt onwijs leuk, ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit in een stoffen hangstoel heb gezeten maar wel in stoffen hangmatten heb gelegen. En het lijkt mij toch dat dit iets lekkerder zit.

hangstoel-9

hangstoel-10

 

Bronnen:

vtwonen.nl
vtwonen.nl
hangmatwereld.nl
sissy-boy.com

Shoppen?