INTERIEUR | HOOFDBORD WITTEN & NIEUW DEKBED.

Hoera, het was weer zo ver. Er moest weer iets geschilderd worden in huis. Wij hebben zelf het hoofdbord achter ons bed gemaakt. Lees hier het artikel wat ik daarover schreef. Wij kozen toen voor heel licht steigerhout. De kleur was wit hout, niet echt spierwit maar wel wit. Inmiddels is deze al best een beetje verkleurd.. Helaas.. Elke keer als ik foto’s maakte van onze slaapkamer dan ergerde ik me er aan dat die steeds iets geler werd. Toen ik mijn nieuwe dekbed op bed neerlegde was ik het zat. Hij moest gewit worden. Schildersspullen uit de schuur, kwasten pakken en daar ging ik! Inmiddels staat die weer op z’n plek en word ik weer blij als ik er naar kijk.

Mijn nieuwe dekbed komt van dekbed-discounter. Ik ben gek op teksten in huis, op quotes op kaarsen of op canvas kaartjes. Op dit dekbed staat de tekst, YES IT IS TODAY! Een mooiere tekst om uit bed te komen kun je bijna niet krijgen hé. Het dekbed heeft twee kussenslopen en de achterkant is turquoise blauw.

Terwijl ik deze blog typ ben ik ondertussen bezig met de aankleding van onze slaapkamer. Ik vind hem nog steeds vrij leeg en het is dus tijd om die weer is even flink aan te gaan pakken. Zodra dit klaar is laat ik jullie dit natuurlijk weer in een nieuwe blog zien.

Voor nu ben ik erg blij met mijn hoofdbord en met mijn nieuwe dekbed.

dekbed-10 dekbed-1   dekbed-7 dekbed-8

dekbed-5

De dekbedden bij Dekbed Discounter hebben zeer leuke prijsjes! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Naast mijn dekbed heb ik hier onder mijn twee andere favorieten neergezet.