INTERIEUR | HOUTEN JALOEZIEN.

Houten jaloezieën

Wil jij meer sfeer in huis en toch mooie raamdecoratie. Dan is houten jaloezieën misschien wel de optie voor jouw!

Raamdecoratie is erg bepalend voor de sfeer in jouw woonkamer, slaapkamer of alle andere overige ruimtes in huis. Zo geven lichte gordijnen een luchtige uitstraling maar verduisteren ze eigenlijk amper. Donkere gordijnen zijn vaak erg ”zwaar” in het zicht en dus niet voor elk interieur de beste optie.

Wil je dus wel de warmte van hout in huis en toch iets wat verduisterd, dan kun je eens goed nadenken over houten jaloezieën.

Voordelen houten jaloezieën: Houten jaloezieën zijn in elk interieur toepasbaar. Heb jij een klassiek huis of heb jij een mooie strakke woning. Deze raamdecoratie geeft je altijd veel sfeer en kan eigenlijk overal toegepast worden. Ik vind het heel erg mooi in een woonkamer staan, maar het kan jouw slaapkamer of bijvoorbeeld zolder net even wat meer ”aankleden”.

Het is gemaakt van duurzaam hout, optimale beheersing van privacy en lichtinval, tijdloos dus, modern & populair (je ziet ze nu bij elke interieurblog, -magazines en op social media), in moderne effen kleuren te verkrijgen maar ook in warme houttinten en daarom zijn ze heel veelzijdig. Past perfect bij de huidige interieurtrends: urban jungle/botanisch interieur/minimalisme/modern/Scandinavisch.

Ik zelf hou heel erg van witte versie, maar ik moet heel eerlijk toegeven dat wanneer je net als wij een spier witte woonkamer hebt, zwart ook erg tof is. Zeker als je dit dan weer doorvoert in bijvoorbeeld je deuren. Deze kleur geeft je interieur net wat meer pit. Vaak zie je in deze raamdecoratie ook de hout nerven nog terug en dat vind ik een erg leuk pluspunt!

Nadeel van houten jaloezieën: Als je houten jaloezieën voor je deur wil hangen is dit vrij lastig omdat je ze elke keer weer op moet trekken. Gebruik je de deur niet dan kunnen ze natuurlijk prima blijven hangen. Wanneer je hoge ramen hebt wordt het ook best een zwaar pakket.

Houten jaloezieën zijn te koop bij Veneta.com, online specialist in raamdecoratie. Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt waardoor het dus altijd past. Ideaal! Veneta.com verkoopt hun raamdecoratie direct vanuit de fabrikant waardoor de raamdecoratie 40% goedkoper aangeboden kan worden. Vraag gratis kleurstalen aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek om een specialist je te helpen met het maken van de juiste keuze en het inmeten van de ramen.’

 

Hier onder nog 3 mooie sfeer foto’s waar de houten jaloezieën goed zichtbaar zijn.

 

De foto’s uit deze tekst mochten gebruikt worden namens Veneta.