INTERIEUR | IVY HAAR NIEUWE TIPI.

De Tipi!

Bijna alle kindjes houden er van om tentjes te maken en er daarna heerlijk onder te spelen. Daarom is de Tipi in de kinderkamer helemaal hip! De tipi’s zijn leuke voor alle leeftijden. Je kunt ze krijgen in alle patronen en printen, zoals jullie inmiddels wel een beetje weten ben ik gek op stippen en monochrome. Bij de webshop My Amazing Tipi. verkopen ze deze handgemaakte tipi’s. Ivy kreeg een hele mooie stippen tipi en vervolgens mocht ik een paar van de andere tipi’s fotograferen.

In de webshop zijn standaard kleuren tipi’s te koop maar je kunt ook zelf aangeven welk patroon of welke print je op de tipi wilt hebben. De vaste collectie bestaat  uit effen kleuren zoals (crème)wit, roze en mintgroen.

Er zijn twee varianten tipi’s, de 4 stoks en 5 stoks tipitenten. De 4 stoks tipitent in de standaard uitvoering kost € 70,- de 5 stoks tipitent kost € 80. Tegen een meerprijs van € 5,- kan er ook een raampje in de tipitent verwerkt worden. De prijzen zijn inclusief stokken en verzendkosten. De tipitenten worden gebruiksklaar verzonden, binnen 10 seconden is de tent opgezet.

Wil jij nou net als ik een custom made tent met bijvorbeeld een stippen patroon of een sterren patroon dan kun je natuurlijk even contact opnemen wat de prijs is van de custom tipi tent. De prijs is dan afhankelijk van de stof die wordt gekozen.

Alle tipitenten zijn handmade en 100% kindvriendelijk.  De levertijd is maximaal 14 werkdagen maar mocht het eerder nodig zijn dan is dat in overleg zeker mogelijk.

Dit is de tent op Ivy haar kamertje, het is zo schattig. Dit is de 5 stoks tent.

dsc_0981
Lekker spelen in de tent.
dsc_0956
Haar grote vriend de koe staat in de tent te wachten tot Ivy weer terug is! 🙂
dsc_0381
Close up van de tent!
dsc_0944

De onderstaande foto´s heb ik gemaakt voor de webshop Bows & Bells.
my-amazing-tipi-19 my-amazing-tipi-20

De zwart witte streep print is ook echt een van mijn favorieten.
my-amazing-tipi-6
Close up van het raampje.
my-amazing-tipi-8

De effen witte tipi. Hier afgewerkt met kanten details maar als je dit niet leuk vindt dan kan dit natuurlijk altijd anders.

my-amazing-tipi-15
my-amazing-tipi-16

my-amazing-tipi-18

my-amazing-tipi-22 my-amazing-tipi-23
De tipi met kant, hou jij van een iets klassiekere tipi dan is deze kanten tipi zeker wat voor jou!

my-amazing-tipi-25my-amazing-tipi-2
Zoals je kunt zien zijn ze super makkelijk in te klappen en op te bergen. Wanneer je de stokken opzij trekt dan staat de tipi binnen 10 seconde en kan jou kindje er heerlijk in spelen.
my-amazing-tipi-5
Wil jij nou ook zo’n mooie tipi tent? Neem dan eens een kijkje op de webshop van My Amazing Tipi..