INTERIEUR | IXXI QUOTE BOX.

INTERIEUR | IXXI QUOTE BOX.

IXXI QUOTES!

Als ik bepaalde quotes zie kunnen deze mij echt raken, ik kan precies voelen wat er op een tekst geschreven staat. Ixxi heeft nu een Quote Ixxi waar je zelf je tekst op kunt maken.
Je heb verschillende kleur mogelijkheden maar ik ging voor de witte met zwarte tekst. Ik zal je eerlijk zeggen, het was even puzzelen en ik kwam bij veel quotes elke keer een letter te kort. Maar gelukkig zit er een boekje bij met verschillende quotes die je altijd kan gebruiken.

Maar  ik ben eigenwijs en kies graag mijn eigen tekst haha.
Je kunt er ook voor kiezen om er een (in dit geval) zwart frame omheen te plaatsen. Veel letters  hebben aan twee kanten iets staan waardoor je eigenlijk altijd genoeg hebt.

Dit zijn de letters die in de box zitten (plaatje van de website van IXXI)

En op deze foto kan je zien wat ik bedoel met het zwarte kader. (Foto ook van de website van IXXI)

 

En dan nu zelf puzzelen!

Ik koos voor de tekst, Never give up on your dreams. De mensen die mij een beetje volgen weten dat wij heel graag een tweede kindje willen maar dat dit door herhaalde miskramen maar niet lukt. En daarom vind ik deze tekst heel goed bij ons/mij passen.


Voor de mensen die IXXI niet kennen, je hebt veel verschillende ontwerpen, standaard ontwerpen die je kan aan passen aan je eigen formaat of een eigen foto, of foto collage.

Door middel van een ”klik” systeem met X-jes kan je de IXXI aan elkaar maken.

Ik vind hem erg mooi staan in onze slaapkamer, en ook wel toepasselijk met het woord DREAMS.

Vanaf de spiegel aan de andere kant!

Nou, dit was weer een nieuwe slaapkamer update!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe IXXI vinden.