INTERIEUR | EEN KERSTBOOM VAN KAARTEN.

 

DIY: Een kerstboom van kaarten.

Het is alweer December, wat gaat een jaar toch snel. Langzamerhand begint mijn feed op Instagram en overal waar je kijkt in de bladen of in winkels in een gezellige kerst sfeer te veranderen. Ik wacht altijd netjes tot sinterklaas voorbij is tot er kerstversiering in huis komt. Maar terwijl ik op zolder aan het rommelen was kwam ik een stapeltje met kaarten tegen. Kaartjes met kerst printjes en teksten. Eenmaal beneden wilde ik iets met deze kaartjes gaan doen. Ik bedacht me om een kerstboompje van kaartjes te maken aan de muur. Een makkelijke en leuke DIY. Ik zocht de mooiste kaartjes uit en heb deze samen opgeplakt op onze muur. Dit heb ik gedaan met tape aan de achterkant. In totaal heb ik 11 kaartjes gebruikt, genoeg voor deze mini boom. Je kunt natuurlijk nog meer rijen gebruiken maar ik vond hem zo groot genoeg.

Er zijn genoeg mensen in Nederlands die de kerstboom toch wat minder leuk vinden in huis. Die gebruiken liever wat subtiele kerstversiering. Wanneer je dus niet zo fan bent van een echte of neppe boom in huis is dit misschien een leuk alternatief voor jou. Ik vind het in ieder geval wel gezellig staan zo aan de muur.

TIP: Wil jij een persoonlijke boom? Gebruik dan leuke foto’s om je kerstboom aan de muur te maken.

29-11-27

Close – up van de kaartjes boom. De kaartjes komen uit verschillende webshops.

kaarten29-11-2829-11-2

Gaan jullie voor een echte of neppe boom dit jaar? Of gaan jullie voor een alternatieve kerstboom zoals op deze foto’s of door middel van een poster?

 

Shoppen in de stijl van deze foto’s?