INTERIEUR & KIDS | EEN MONOCHROME KINDER KEUKENTJE.

Een Monochrome kinder keukentje.

Al een tijdje wilde ik een leuk keukentje voor Ivy hebben. Nu vond ik de keukentjes van de Ikea best leuk. Deze zou ik dan zelf graag willen oppimpen. Maar ik weet hoe ik ben, ik heb daar dan weer te weinig tijd voor en wanneer Ivy gezellig heel de dag rond loopt hier in huis is verven met haar niet echt zo’n succes. Via Instagram had ik al een hoop leuke keukentjes voor bij zien komen. Ik wilde graag een wit of zwart wit keukentje die ik zonder probleem in de woonkamer kan laten staan haha. Want ja als je dan een keukentje wil laten staan dan moet het ook een stylisch verantwoord kinderkeukentje zijn. En toen kwam ik terecht op de Instagram pagina van Micki. Na een minuutje googlen kwam ik dit leuke keukentje tegen. Yes, dit is hem!

En zo makkelijk dat tegenwoordig op internet gaat, binnen 5 minuten besteld! Twee dagen later kwam daar de doos binnen en jaaa, zelfs ik (Die totaaaaal niet handig is met meubels in elkaar zetten) heeft het voor elkaar gekregen om dit keukentje zelf in elkaar te zetten. Dus alle vrouwen onder ons, wij kunnen dit! Het keukentje heeft twee plankjes waar ze spulletjes in kunnen zetten. Links een kastje en rechts het oventje. Wat ik ook erg leuk vind is dat de knopjes van het fornuis ook echt een klik geluidje geven haha! Aan de bovenkant zit een kookplaat en wasbak met kraantje.

Nu nog op zoek naar een leuk pannenset en onze keuken Princes kan het eten gaan maken.

Dit is het keukentje, Is die niet leuk?!

keukentje-1
De afmetingen van de keuken zijn L62 x B30 x H51 cm

keukentje-3
Hij past perfect in ons huis!
keukentje-2
Ivy vindt het volgens mij al erg leuk. Kastjes open, mandje er in, mandje weer terug, oven open, kastje weer dicht, mandje er uit, speel fruit in de gootsteen en weer terug in het luikje.
keukentje-14

qqS@Qzqqqqq

keukentje-12

Hebben jullie ook een leuk keukentje of zijn jullie op zoek naar een keukentje voor jullie kleintje? Hier onder mijn favorieten.

 

 

Leuke extra’s voor bij de keuken.

 

Pannensets voor de keuken